foto

Ľuboš Kostelný

  • nar. 5.7.1981 (35 let)
    Martin, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolvent konzervatoře a VŠMU v Bratislavě je od roku 2003 členem Slovenského Národného divadla. Pro české diváky jej objevil režisér Filip Renč, který Luboše Kostelného obsadil do jedné z hlavních rolí hudebního filmu Rebelové (2001). V roce 2003 natočil s Vladimírem Michálkem televizní seriál Záchranáři, dva roky po té jsme jej viděli ve filmu Martina Šulíka Sluneční stát. V roce 2008 vytvořil roli vnuka ve snímku Vladimíra Michálka O rodičích a dětech a úlohu Petra v komedii Patrika Hartla Taková normální rodinka. Na Slovensku se objevil v hlavní roli úspěšné komedie Muzika (režie: Juraj Nvota, 2007), účinkuje v televizních seriálech Ordinácia v ružovej záhradě (2007) nebo Profesionáli (2008).

Zdroj: Falcon

Herecká filmografie

2017 Všechno nebo nic
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2015 Kukučka (TV seriál)
Možno zajtra (studentský film)
Prorok Štúr a jeho tiene (divadelní záznam)
Wilsonov
2014 Doktori (TV seriál)
2013 Jama (studentský film)
Rodina (studentský film)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
SME v háji (TV seriál)
2011 Love
Zita na krku (TV seriál)
2009 Ako som prežil (TV seriál)
Bratislavafilm
Ženy mého muže
3 sezóny v pekle
2008 Profesionálové (TV seriál)
Taková normální rodinka
2007 Muzika
Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
O rodičích a dětech
2005 Podvraťáci (TV film)
Sluneční stát
Ticho (TV film)
2003 Záchranáři (TV seriál)
2001 Rebelové
2000 Ako divé husi (TV film)
Krajinka
Král sokolů
1997 Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)

TV pořady

2013 Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Každý deň stretnúť človeka (TV pořad)
Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Partička (TV pořad)
2006 Portrét (TV pořad)
2004 Lampa (TV pořad)

Hudební videoklipy

2010 Kristína: V sieti ťa mám (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace