foto

Peter Núňez

  • nar. 1970
    Bánovce nad Bebravou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Peter Ňunéz je rodeným Slovákom, no koluje v ňom kubánska krv. Študoval slovenčinu a dejepis. Jeho profesionálne začiatky sú späté s dnes už neexistujúcou televíziou VTV. Spoločne s Martinom Hudákom založil grafické štúdio a self-promotion firmu Oreo. Dnes sa radí k najtalentovanejším režisérom na Slovensku. Pod jeho taktovkou sa na televíznych obrazovkách odvysielalo už niekoľko úspešných projektov. Za mnohé sa oplatí spomenúť tri série speváckej show Slovensko hľadá SuperStar, tanečné show Bailando a Let's Dance, seriál Rodinné tajomstvá, galavečer odovzdávania televíznych a hudobných cien OTO a Zlatý slávik, reláciu Milana Kňažka Takí sme boli, zábavno-súťažnú reláciu 5 proti 5, projekt Hodina deťom a mnohé iné. V diváckej ankete OTO bol ocenený ziskom sošky za najlepší Program roka, za šou Slovensko hľadá SuperStar.

Patrik "Patrik200s" x

Režijní filmografie

2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)

TV pořady

2017 OTO 17. ročník (TV pořad)
Zem spieva (TV pořad)
2016 CE.ZA.AR 2016 (TV pořad)
Slnko v sieti 2016 (TV pořad)
2014 Lepší spánok: Verejnoprávna služba s Andrejom Bičanom (TV pořad)
V sedmém nebi (TV pořad)
2013 Kouzelný Silvestr (TV pořad)
2012 Farma (TV pořad)
Recept na bohatství (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
2011 Farma (TV pořad)
Slovenka roka 2011 (TV pořad)
2010 Talentmania (TV pořad)
2009 Česko - Slovenská SuperStar (TV pořad)
SuperSilvester 2009 (TV pořad)
2008 Slovensko má talent (TV pořad)
2007 Bailando: Vytancuj si svoj sen! (TV pořad)
Takí sme boli (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2004 Slovensko hľadá SuperStar (TV pořad)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV pořady

2017 OTO 17. ročník (TV pořad)
Zem spieva (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace