Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Za mě naprosto špičkovej thriller, který má skvělý námět i atmosféru. Charismatické obsazení, nejlepší byl Woodbine, hudba špičková a prostě pecka. Má to ve čtvrtce sice takovou slabší chvilku, ale pak se začne dávat film dohromady jako puzzle a to mě bavilo. Netflix nezklamal ani jsem nevěděl, že to je od Mickleho, kterej natočil tu sračku Pachuť pomsty, no tohle se mu pro změnu dost povedlo. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Neměla jsem tušení, do čeho jdu a neměla žádná očekávání. A byl to vážně dobrý film. Začne to jako detektivka s vážně nechutným způsobem smrti obětí, které nic nespojuje, aby se to překulilo do temné scifi detektivky a taky trochu psycho. Ano, je tam pointa, která není originální, ale berme v potaz, že hlavní hrdina není divák, ale hlavní postava filmu a na mě to chvíli působilo jako hustej psychologickej film o cestování v čase. Možná proto je ta scéna u vody v poslední devítiletce tak silná a dojemná, a je jedno, že "vám to už dávno došlo". Film beru jako příjemné překvapení, který mi byl doporučen. Hodlám za to poděkovat, mě se líbilo :) ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] Zpočátku se to tváří jako krimi thriller, který je dějově zasazený do 80 let. Postupem času se to dějově posouvá několikrát o 9 let napřed. Takže 1988,1997,2006,2015 a i letmý záběr na rok 2024. ;) No ještě tak ta první cca necelá hodina působí jako klasický thriller a docela mě to bavilo. Poté nastane zvrat, který naprosto mění žánr tohoto filmu do sci-fi. Je pravda, že jsem to ani moc nečekal. Spoustu lidí si tu stěžuje, že od tohoto zvratu to není už nic extra a nudí to do konce. Já se teda nenudil, sice to už poté neobsahovalo nic nečekaného, ale to ještě neznamená, že bych si snímek dál neužíval. Prostě to pak trochu tématem připomene terminátora a další jiné filmy. Cestování časem no a to konečné rozuzlení aspoň dává smysl. Já nevím, nic extra nemůžu vytknout, prostě tu nebylo nic, co by mě iritovalo. Hlavně Boyd Holbrook mě nečekaně chytl, zahrál tu postavu výborně. Třeba takový Michael C. Hall mi zde moc neseděl, resp. když se na toho herce podívám, vidím jednoznačně DEXTERA! ;) Ostatní herci bez problému včetně dobré filmové hudby. I po technické stránce to nebylo špatné. Sice v druhé půli už to dějově je takové bezvýznamné, ale i tak … Nicméně, neříkám, že tohle musím vidět opakovaně, ale v rámci nudného odpoledne v izolaci mě to zabavilo až až. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V prípade toho filmu už je aspoň trošku vidieť, že Netflix pri výrobe vlastného obsahu sa snažil vytvoriť niečo „vlastného“. Postupné vybudovanie príbehu nie je zlá, ale je príliš jednoduchá a bez väčších ambícií. Kombinácia krimi/thriller so sci-fi je nádejná, ale nemali by zabuúdať na detaily. Z hereckej stránky absolútny priemer, v prípade M. C Hall dokonca podpriemer. Celkovo: nádejný pokus, ale v tejto forme „len pokus“. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mohl to být skvělý a svým způsobem krásný film, kdyby to bylo komornější, psychologické (a to především) a značně míň mainstreamové. Takhle to má něco do sebe, ale zároveň mi to přijde příliš jednoduché, laciné, chabě vykreslené a na dvě hodiny zbytečně roztahané. A přitom to mohlo být mnohem lepší, kdyby byly ambice nebo do toho nekecala produkce (nebo obojí), ale tohle je takový obyčejný, mírný průměr, který toho ve mě moc nezanechal, závěrečně vysvětlení bylo ukvapené a zjednodušené, silný konec na sílu, protože se k němu vůbec negradovalo. Hlavní hrdina má taky neskutečné štěstí - na dceru kašlal 18 let, ale ona chce, aby jí přijel pak na porod? Ale to se v tom moc pitvám, tomuhle filmu o to nejde a i když rozehraje víc témat, z žádného není nic a ze sci-fi o změně minulosti se mi víc líbí 11.22.63, které je sice předvídatelné až na půdu a taky zbytečně roztahané, ale jeho myšlenka mi je sympatičtější, než tahle nijaká, co přišla zde. Atmosféru to má, mysteriózní to je dobře, nemůžu říct, že by to bylo bůhvíjak špatné - ale nic výraznějšího to ve mě opravdu nezanechalo. Slabé 3* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)
  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)
  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama