Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dokud se film pohybuje v rovině thriller - krimi, je všechno v pořádku a funguje to. Ovšem jakmile to začně přecházet do sci-fi - mystery, už to není ono, něco tomu chybí a kouzlo se ztrácí. Finální rozuzlení pro mě postrádalo "wow efekt", film najednou končí a máte pocit, že jste se dodívali na něco jinýho, než na co jste se dívali na začátku. Nevím, jestli to byl záměr, ale úplně se to nepovedlo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Produkce Netflixu mi dělá radost. Tohle scífko byla mnohem kvalitnější záležitost než jsem čekal. S dobrým nápadem, se zajímavým časovým paradoxem, s dobře vystavěným dějem, který diváka udrží v napětí a nejistotě (nebo aspoň ve zvědavosti) až téměř do konce a ve své kategorii i s dobrými triky. A to jsem si přitom ze začátku myslel, že půjde o nějakou slabomyslnější verzi Lethal Weaponů, protože ti dva fízli se zjevně moc moc chtěli podobat Gibsonovi a Gloverovi. Něco mi v té zápletce sice nebylo úplně jasné, ale to přičítám tomu, že mám v hlavě bramboračku, scénárista to měl tutově dobře dotažený a vyšpekulovaný. Otrávily mě leda nějaké ty (dnes už takřka povinné) tóny hrané na strunu kritiky bělošského rasismu, tvůrci asi nemají rádi Trumpa, a tak se snažili vlézt do zadku americké obdobě našich kavárenských pravdoláskařů. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu naprosto parádní,mysteriózní,odsejpající,a člověk si až s úžasem povzdechne jak ten Jim dokáže skloubit žánrovej crossover.Jenže pak se film o devítiletku posune a najednou je z filmu utahaná,pomalá ,na konci banálně zakončená záležitost.prostě tentokrát to Jim neukočíroval.Škoda.Mohlo to bejt mistrovský.50%. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Nie si jediná, kto sa snaží zmeniť minulosť.“ Celkom solídne sci-fi o cestovaní v čase, o ktorom vlastne do polovice ani netušíte, že je to sci-fi o cestovaní v čase. Záver je pomerne šokujúci. Píšem pomerne, pretože pre tých, čo videli Predestination, to šokujúce asi nebude. Ale aj tak, neľutujem, že som si In the Shadow of the Moon pozrel. Ak by záverečná tretina bola trochu vyšperkovanejšia, nie len „odbitá“ slovným opisom toho, prečo hlavná (ne)záporáčka koná tak ako koná, určite by som nemal problém prihodiť aj štvrtý vpich, ehm, teda hviezdičku. 65 % ()

misbos 

všechny recenze uživatele

SJW 12 OPIC - aneb - mileniální oslava cenzury, propagandy, orwellovských paměťových děr, a "preventivních" poprav. Tohle JE ryze fašistickej blábol, protože jakmile připustíme byť jen na moment, že některý myšlenky!! by vůbec neměli vzniknout (přesná citace filmu), jsme v prdeli. Kdo o tom rozhodne, který jo a který ne? Kdo to bude určovat? Hlasování na twitteru??? Paradoxně by se dalo říct, že autoři tohodle díkla jsou stejný hovada, jako ta zlá milice v něm, a je jedno, do jakejch vzletejch hávů ten svůj svinčík zabalej. Ta jedna je za řemeslnou stránku věci. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)
  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)
  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama