Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dokud se film pohybuje v rovině thriller - krimi, je všechno v pořádku a funguje to. Ovšem jakmile to začně přecházet do sci-fi - mystery, už to není ono, něco tomu chybí a kouzlo se ztrácí. Finální rozuzlení pro mě postrádalo "wow efekt", film najednou končí a máte pocit, že jste se dodívali na něco jinýho, než na co jste se dívali na začátku. Nevím, jestli to byl záměr, ale úplně se to nepovedlo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jeden z těch filmů,který na ty necelé dvě hodiny celkem pohodlně zabaví,nicméně tak za půl roku,pokud si budu pročítat zpětně svoje komentáře,budu matně tápat v paměti co,že to vlastně bylo.Samotná idea je ok a první třetina je opravdu povedená se solidní atmosférou,ale jak se začne hrát s časem přestane to trochu (byť ne úplně) dávat smysl.Vidět to tak před 10-15 lety,mohl jsem být nadšený,podobně jako jsem byl u Loopera,nicméně dnes je to "jen" lehounce nad průměrem...60% ()

Reklama

Illy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se rozjede jak vlak, ve kterém se pohodlně usadíte a pak s hrůzou zjistíte že zastavuje v každé malé řiti a do cíle se už jen plouží. Z počátku parádní atmosféra se postupně vytrácí, což je veliká škoda. Frekvence i tak dál zůstává jedním z nejlepších filmů o cestování časem a časových paradoxech... Na druhou stranu, takových snímků se příliš netočí a rozhodně to nepovažuji za ztrátu času, naopak. Holt nemůžeme pokaždé dostat Upgrade. Páteční Netflixové filmy jsou zatím sázkou na jistotu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

v měsíčním světle (v originále "In the Shadow of the Moon") dává mocný vzkaz o kořenech nenávisti a nebezpečí, které z toho plyne pro společnost. Nenechte tento film dlouho ve stínu. Politické téma nemusí být pro každého jeho šálek kafe, ale zápletka je zajímavá. Tento thriller má prvky z jiných žánrů jako sci-fi, akční, noir, mysteriózní, nebo je prostě jen sociálním komentářem. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Pointa filmu je zcela upside down, jelikož tvůrci v podstatě propagují to, proti čemu v jádru brojí. Názorově zcela zcestné a jakési mylné přesvědčení o "vyšším dobru" se nedostavilo. Řemeslně vůbec ne špatné, atmosféra první poloviny ucházející- těšil jsem se na starou dobrou noir krimi a dostal jsem rádoby morální apel na "right thinking" (jaká to ironie). Zahozený a nevyužitý potenciál prvních 40min dost zamrzí- role Boydovy v pršiplášti ala Blade Runner sedla. Ale jinak nepochybuji, že praví "demokraté" u závěrečné pointy chrochtali blahem. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)
  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)
  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama