Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tomek a Ania se rozhodli, že se konečně vezmou. Ania si přeje perfektní svatbu, na venkově u Tomkových rodičů, pouze za účasti nejbližších přátel, což jsou samozřejmě Ola s Bogdanem, Zoškou a novorozeným synkem Mikolajem. Organizací je pověřen Marcel, přes veškeré jeho úsilí to dopadne ale docela jinak. Tomek už s rodinou dlouho nebyl v kontaktu. Matka Jadwiga ho dojatě vítá, stejně tak mladší bratr Věšek, který je jeho velký fanda, zato mezi starším bratrem Leškem a Tomkem jasně vládne sourozenecká řevnivost. Otec Maks přítomen není, toulá se někde po světě, od Tomkových devíti let se neukázal, už snad jen Jadwiga věří, že se jednou vrátí. Aniina matka Krystyna přijíždí se svým mnohem mladším přítelem Radkem, kterého Jadwiga zprvu pokládá za Aniina mladšího bratra. Když se dozví pravdu, chová se ke Krystyně velmi chladně. K velkému překvapení všech dorazí Maks – provázený nemluvným zamračeným šerpou, kterému podle svých slov zachránil život v Tibetu. Ukáže se, že ho pozvala Ania, která si ho našla na Planet Single. Chce, aby se Tomek se svým otcem sblížil, to se ale nedaří, vychází čím dál tím víc najevo, že Maks je nezodpovědný lhář a podvodník.  Po nezbytné rozlučce, kterou pánové stráví v hospodě, koná se druhý den svatba. Ania se ale od Tomka těsně před vstupem do kostela dozví šokující novinu, kterou mu na rozlučce prozradil opilý Radek – Krystyna je vážně nemocná, dceři to neřekla, aby jí nezkazila svatbu. Rozrušená Ania nakonec od oltáře uteče... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

O dosť slabšie ako jednotka i dvojka. Prvá polovica sa ešte dá, aj keď prešli už do sexuálne ladených fórov (ale zas ten so psom a umelou frndou bol fajn), druhá polovica je o jednej domrvenej dedinskej svadbe, ale vidím, že v Poľsku to funguje presne ako u nás. Každý sa dobre ožerie, niekto sa pobije a nakoniec to aj tak dobre dopadne. Sympatické. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jednička byla v rámci žánru lepší průměr dvojka už byla slabá a trojka je taky slabá. Tomek a Ania chystají svatbu zatímco Ania se těší až pozná Tomkovu rodinu Tomek ne jelikož jeho otec je věčně na cestách a jeho bratr je nameděný idiot.  Marcel jim organizuje svatbu a dojdou mu tam dva chlápci co ho ve škole šikanovaly a Anina matka umírá , ale nechce to nikomu říct jelikož nechce pokazit svatbu.  Humorově to šlo od jedničky dole tak, že pokud Vám nepřijde vtipné s kým vším Tomek spal a zpovídá se z toho nebo, že starý dědek píchá 90 letou babku nebo, že píchá manželku hodiny asi to neoceníte. 40 procent ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ani tretí diel neurobil sérii hanbu. Presunul sa z mesta na vidiek, ale zachoval si dostatočnú dávku bláznivosti aj originality. Ani to klišé nie je až také klišé, ako sa môže zdať na prvý pohľad. –––– Rodina je jedno veľké klamstvo. Ale ty tomu ešte môžeš zabrániť. Poď, utečieme spolu. –––– Telá vyplavuje voda na ohybe rieky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem si tak úplně jistý, zda polští tvůrci dokáží i potřetí vstoupit do téže řeky, aniž by příběh výrazně tratil na kvalitě. Nedokázali. Herecká sestava byla pochopitelně stále fajn, vesnické křepčení mi ale až příliš neodbytně připomínalo Mistrův film Slunce, seno a pár facek (zabalený do znatelně sofistikovanějšího hávu), a abych náhodou nepocítil náhlou spokojenost, byla sem zákeřně připsána i zákeřná choroba. Nechci tvrdit, že jsem se vůbec nebavil, ale humor tentokrát neměl na přehršel emocionálních okamžiků a hloupých scének. Poláci zopakovali chybu, které se dopustili už u trilogie Listy do M. Tehdy i tentokrát by dva díly bohatě stačily. 3*- ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

V třetím díle Ania a Tomek chystají svatbu, což sebou obnáší i setkání se s Tomkovou rodinou. Je fakt, že, pokud mohu soudit, tak těch klišé je tady asi nejvíc. Máme tu srážku vesnického a městského světa, vyjasnění si pošramocených vztahů, srážku se školními tyrany a poučku o tom, že láska kvete v každém věku a za všech okolností. Nicméně i když tento díl je asi nejslabší a dojíždí na setrvačník, pořád jsem se díky osvědčené herecké sestavě bavil. Kor když do ní přibyl můj oblíbený Boguslaw Linda. Z mého pohledu obstojné zakončení trilogie a doufám, že tvůrci budou mít tolik soudnosti a nebudou to chtít hnát do dalších dílů. 70% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal na miestach: Varšava, Lutkówka (Kostol sv. Trojice) a kaštieľ Sosnowo pri jazere Narie. (Arsenal83)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama