Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassianova zoufalá snaha uniknout zatčení ho přinutí spojit síly se záhadným cizincem. (Disney+)

Recenze (62)

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok 2020, Disney odhaľuje množstvo nových Star Wars seriálov o ktoré nikto nežiadal, ale všetci sa na nich tešili. Boli nám sľúbené epické návraty starých postáv a ďalšie napínavé príbehy z tejto úžasnej Preďalekej Galaxie. Potom prišiel rok 2022 a Star Wars sa z jednej z najlepších filmových/seriálových sérií presunulo do odpadkového koša. Avšak teraz, keď už sme túto vesmírnu ságu dávno zahádzali šupkami od banánu a obalmi od čipsov, prichádza Tony Gilroy, aby ju z toho odpadu statočne vytiahol a predložil nespokojným predplatiteľom Disney+ to, na čo celú tú dobu (už od vzniku tejto platformy) čakali: poriadny seriál. Seriál, ktorý má sympatickú hl. postavu, ktorej strastiplná cesta nás baví pozerať. Seriál, ktorý sa nesnaží byť len predĺženým filmom, ale skutočným seriálom so zaujímavým príbehom a množstvom prepracovaných postáv. Seriál, ktorý je konečne dospelejší, drsnejší a temnejší. Seriál, ktorý nebúra konzistenciu sveta v ktorom je zasadený. Skrátka seriál, ktorý sme potrebovali. Well done Disney+, aspoň jeden seriál, ktorý ste za svoju existenciu vyprodukovali nestojí za prd. 9/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvoch uvodnych, pomerne rozvlacnych dieloch, prislo konecne celkom slusne akcne finale, kedy sa Andor, ako kedysi v detstve ocita unikajuc na vesmirne lodi. Slusny hudobny doprovod. Potesila absencia prilisne uletenych blbosti. Hoci ani tu sme sa neubranili "spravodlivosti zradcu", ci vecicky, ktoru sme "nestihli" vziat, lebo bol proti nam cely svet...meh. :) tak unavujuce. 65% Slabsie stvorhviezdie. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, třetí díl je z té první trojice i tím nejslabším. Stále méně mám pocit, že jde o SW universum. Přestřelka, která vyplňovala zhruba polovinu dílu byla trapnou parodií na agenta 007 s povolením být nesmrtelným Santou, jenž rozdává nemožné dárky ihned a zázraky na počkání. Velitele výsadku mi bylo upřímně líto a hlavního hrdinu začínám oficiálně nemít rád. Je to nesympatický antihrdina, kterému záleží jen na sobě. Jeho "mamička", která je jak vystřižená z Německé telenovely tomu také moc nepomáhá. Za mě zatím největší zklamání. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fíha! Parádní gradace předchozích epizod. Velký útěk, zrod špióna a ve stejném okamžiku i jeho úhlavního nepřítele. Zpřetrhané svazky a současně nalezení rodiny. V jedné čtyřicetiminutové epizodě. V tomto seriálu všechno bolí, nic není snadné, ztráta každého života se počítá. A nikdo není hloupý, jen neopatrný, nebo na špatném místě. Ostrý kontrast k stromtrumpetům z předchozích seriálů i filmů, kde jsou koseni po desítkách, resp. působí, jakoby skákali do střel a umírali na zásah do ramene, nebo lýtka. Přičemž sami netrefí zeď ze dvou metrů. Možná nakonec vezmu na milost i postavu Cassiana, protože tentokrát to není jen nevyzpytatelná figurka. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stellan S. a hudba jedou na 100% a my jsme při tom. Sice vím, že na 24.díl dojde až za dlooouho, ale už teď jsem odvařen z toho, že má prý končiti těsně před zač. Rogue One. To bude teprve něco. A teta Petunie je ta posl., kterou bych ve SW čekal.;-) A jelikož se tento projekt zatím nejvíce vymyká dosavadním SW sériím (což není rozhodně výtka proti dosud výbornému Mandalorianovi) prozatím mírně nadhodnocuji. Ale jako zač. velkého projektu, je to velmi slibné. Teď ještě naservírovat snad nadprůměrnu Ahsoku a bude. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bezpečností síly se na planetu Ferixx dopravily pomocí transportérů Mobile Tac-Pod. (Veskoslav)
  • Osobní zbraň Cassiana Andora (Diego Luna) je Bryar Pistol, modifikovaná puška. Stejnou zbraň ve „Star Wars Legends“ používal Kyle Katarn, hlavní hrdina hry „Dark Forces“. Ironií je, že Kyle Katarn v původní hře ukradl plány Hvězdy smrti. Tento příběh je součástí univerza „Star Wars Legends“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama