Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cassian se vrací domů na Ferrix, kde se stane svědkem zažehnutí jiskry rebelie. (Disney+)

Recenze (44)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už dávno jsem říkal, že jich je tam tolik, že by ty imperiály umlátili čepicema. Doufejme, že Ferrix strhne krutá imperiální odplata. A ještě jedna věc (spoiler)...když už tam mezi lidma leží ta imperiální ženština, kruci, má na sobě uniformu, hrabe tam na ní tak tucet lidí...je takovej problém, aby ji někdo třeba zlomil vaz? Příležitostí měli... ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych mohl, dám tomu 6/5... Koncový díl byl naprostý požitek mezi pocity, napětím, vyústěním, otázkami, uspokojením, ... Takhle odevzdaný jsem něčemu 50 minut v kuse nebyl už dlouhé měsíce, možná roky. Od začátku do konce naprosto úžasný scénář, herecké výkony, prostě vše, co se dělo, mělo historický původ a důvod. Nemám nejmenší výtky. Boha to byla jízda... ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je zaručeně vrchol celé série. A že se jim to povedlo. Pohřeb byl fakt atmosférickej a skvěle udělanej. Skoro až mi začali slzet oči, ale jen malinko. Líbí se mi ukázka kultury jiné planety. Ferrixu to dodalo hloubku a náhled do zvyků, které tam panují. Skvěle provedeno. Až v posledních dílech mám pocit, že se to konečně hýbe dopředu a začíná se mi to líbit. A jen tak mimochodem. _____________ Zkuste si představit po těch výbuchách, jak z toho kouře vyjde Ahsoka v šedivym rouchu, co měla v CW:S07E12 a 2 zelenejma/modrejma mečema drženejma dozadu a začne je mydlit a naprosto je rozdrtí. To by bylo tak neskutečně epický. Oni by byli vprdeli už jen z toho výbuchu, ale když do toho uvidí i Jedie, tak se poserou strachy a zdrhnou a ten dav je naprosto převálcuje včele s ní, co každou střelu odrazí na ně. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tentokrát mě to celé dvě třetiny epizody moc nebavilo a jakožto vyvrcholení řady, mě Ulice Rix vlastně zklamaly. Nebýt proslovu matky, plácnu o hvězdu míň. Zvláštní, celou dobu sypu 4-5* a teď, když jsou nadšení ostatní, nemůžu dát víc, než odrbané 4. Chybělo tomu napětí i solidní zvrat. Vše směřovalo do naprosto předvidatelných uliček  Přesto jde o jednoznačně nejlepší hraný seriál z SW univerza. PS: Potitulková scéna je čistě pro hardcore fans, kterým by ke štěstí stačil i pohled na Palpatinovu stolici. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lidé tohle nesledují? No, tak to mi je jich pěkně líto. Raději se budou dívat na She-Hulk a podobný blbosti, ale takovou skvělou věc vynechají. A proč? Kvůli pomalejšímu tempu ze začátku? Hmm funny.  Děkuji pane Gilroyi, přinesl jste Nám něco, co Star Wars potřeboval. A teď... mi dejte Mandaloriana S03!!! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Death troopers, které v epizodě vidíme, jsou elitní jednotky, které většinou chránily důležité osoby. Jejich název vymyslel samotný Imperátor na počátku Impéria, aby rozšířil bludy o nemrtvých supervojácích, které Impérium mělo mít jako jeden z tajných projektů. K tomu dopomáhal i modulátor hlasu a striktní utajení samotných identit vojáků. (Veskoslav)

Reklama

Reklama