foto

Michael Jenn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Bitter Harvest
2016 The Limehouse Golem
We Still Steal the Old Way
2015 Královna pouště
Popelka
2014 Sons of Liberty (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
2013 Atlantis (TV seriál)
Bílá královna (TV seriál)
The Princes in the Tower (E09)
The King Is Dead (E08)
Světová válka Z
2012 Pán času (TV seriál)
Doktorovo jméno (S07E14)
2011 The Hour (TV seriál)
2009 Sherlock Holmes
2008 Londýnská nemocnice (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
2007 Luna en botella, La
2005 Císař Augustus (TV seriál)
Utržený ze řetězu
Valiant
2000 Boj s vlkem (TV film)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Quills - Perem markýze de Sade
Sabotage!
1999 Johanka z Arku (TV film)
1998 Francouzova zátoka (TV film)
1995 Štěnice (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 One Against the Wind (TV film)
1987 Maurice
1986 Banditi nebe
Call Me Mister (TV seriál)
1985 Tanec s cizincem
1984 Jiná země
Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2001 Fire, Plague, War and Treason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace