Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 11

(série)
Trailer

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré, čekal jsem něco podstatně horšího a vyčpělejšího. Nicméně těch několik skutečně dobrých gagů a vzájemného popichování nezakryje skutečnost, že pánové už mají svá léta a někdy tak moc už jejich narážky a problémy nezapadají, resp. se poměrně dost recyklují nápady z předchozích sérií. Je to nastavovaná kaše. Překvapivě sice chutná, ale přesto jen nastavovaná. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyrovnaná série suverénně drží nastavenou "trpaslíkovskou" laťku, možná se přeci jen trochu opakuje (resp. těží ze svého odkazu), ovšem vidět staré páky užívající si životní role je k nezaplacení. Nic se prostě nezměnilo. Snad hodnocení časem zmaximalizuji, až se i z trapných fórků znovusjížděním stanou vtipné (jako už tolikrát předtím). :-) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl jedenácté série mě tolik nedostal a bál jsem se, že tohle bude celkově propadák, ale nakonec se ukázalo, že nostalgie zafungovala. A nejenom nostalgie, ale také skutečnost, že to je místy pořád neskutečně vtipné. Navíc nechybí ani sem tam nějaký ten promyšlený scénář, který nás vrací k původním sériím. ()

Romario 

všechny recenze uživatele

Po mírně slabší desáté řadě je stará skvadra zpět v plné síle. Po prvním díle to tak ještě nevypadalo, ale už od dvojky se vše skvěle rozjelo a tak jen přibývající léta ve tvářích protagonistů vám připomenou, že jde o pokračování natočené 28 let od prvopočátku seriálu. I s ohledem na to jsou výkony obdivuhodné, dokonce to vypadá, že Danny John-Jules vůbec nestárne. Jsem za nové díly moc rád a těším se na XII. řadu! ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trpaslík se vrátil po další pauze, a v plné síle. Roky posádce nic neubírají, jejich charaktery pár křížků na krku ustojí úplně bez problémů a jen jim to přidává další prostor pro gagy. A ty jsou tady pořád skvělé, často se nostalgicky obrací ke starým zápletkám, ale nezůstávají jen u jejich opakování a pokračování klasických running-gagů - rozvíjí je dál, přidávají twisty navíc. Slabších momentů je jen pár, většina je  i na poměry tak geniálního seriálu kvalitou nadprůměrně, tzn lepší než ty slabší série z původního runu. Kéž by takhle vydrželi jet ještě co nejdýl. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě pořádá důstojník Rimmer (Chris Barrie) recepci pro své podřízené kopie z biotiskárny. Jako podklad jim při tom hraje komorní verze Rimmerovy písně z epizody Stesk. (TheNameless)
  • Robot Asclepius (Jami Reid-Quarrell) je pojmenován podle řeckého boha léčitelství Asklépia. Tento bůh měl údajně předobraz ve skutečném řeckém léčitelovi stejného jména, který měl žít ve 13. století př. n. l. Asklépia uctívali například zakladatel lékařské vědy Hippokratés a jeho pokračovatel Galén. (Sidarius)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Rimmera (Chris Barrie). (SONY_)

Reklama

Reklama