Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 3. svazek (2022) (série)


Jibaro (S03E09)

(epizoda)
  • USA Jibaro

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluchý rytíř a mytická siréna si spolu skočí tanec smrti. Osudová přitažlivost říznutá krví, umíráním a touhou po bohatství. (Netflix)

Recenze (73)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mezi ostatní moc nezapadá. Je to fantasy/mysteriózní úlet o střetu hluchého vojáka a jakési bytosti. Výrazový tanec je působivý, ale já osobně jsem moc neocenil divokou kameru a zvuk, který měl evokovat paniku na obou stranách. Přetože bylo až nepříjemné to sledovat a poslouchat, v závěru jsou tam silné emoce. Převládá smutek...bez patřičného vysvětlení, sice nedával útok bytosti smysl, ale zato chování vojáka už bylo v režimu, který všichni známe. Konec byl tvrdý a surový...sdělení obdrženo. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa jeden z naj dielov série a moje osobné Vol. 3 zjavenie - ten jeden diel, čo zanechá najvýraznejší dojem. Krutý, dojemný, mystický, poetický, originálny, rozprávkový, realistický, krásne animovaný - zmenu od klasických námetov a štýlov v poslednej epizóde vítam a oceňujem. Jibaro je spracovaním niečo nečakané a nové. Najlepšie zakončenie Volume 3, aké som si mohla želať. ()

Reklama

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výhra formy nad obsahom. Prostredie, vizuál, postavy vyzerali skvelo. Ale ten dej bol chaotický a nie vždy som si bol úplne istý, o čo práve ide. A taktiež, prečo roztrasená kamera? Nemám ju rád v hraných filmoch a jej začlenenie do animácie mi príde úplne zbytočné. Ale ako vravím, napriek tomu, že neviem čo sa dialo, tak vizuálne sa mi to páčilo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi nemastný a neslaný závěrečný díl o hamižnosti a krvavé ceně, kterou je člověk ochotný za zlato zaplatit. Na zpracování určitě oceňuji obrovskou odvahu a originalitu, nicméně mě roztřepaná kamera neskutečně srala a o zvuku ani nemluvím. Působilo to rušivě a místy až otravně. Byl jsem docela vděčný za krátkou stopáž. Zvolenou technickou stránku bych v delší stopáži duševně nedal. Nejeden epileptik by se u toho utřepal a udávil k smrti. Své fanoušky si to však asi najde. [64 %] ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Love, Death & Robots prozatím končí epizodou, která bude nejspíš budit ty nejrozporuplnější emoce, já se naštěstí můžu stavět na tu stranu barikády, která nebude hanit a nadávat, ale spíše chválit. Kdybych do teď neviděl nic podobně netradičního, asi bych kroutil hlavou, takhle jsem ale dokázal ocenit nejen stylizaci, ale hlavně finální soundtrack! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama