Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

mm13 

všechny recenze uživatele

Najlepšia séria! Len dúfam, že takou nie je dielom náhody, ale možností, ktoré sa tu otvorili (snáď aj celému radu ďalších talentov) a stále pevnejšej pôdy pod nohami producentsko-tvorivého zázemia Fincher & Miller. Skrátka to začína naberať smer aj na obrátkach; je to surovejšie rovnakou mierou ako odvážnejšie, v neposlednom rade vypiplanejšie a vybrúsenejšie. Strašne som si to užil! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohromady by dal můj součet hodnocení rozhodně vysoký nadprůměr (nejvýše asi grafické epileptické peklo v E9, nejníže nudná jatka v E5), ale nemůžu se zbavit dojmu ztráty jisté různorodosti. Nevím, jak to lépe popsat, protože když řeknu, že většina námětů pochází ze stejné škatulky (akční sci-fi/fantasy řežba), tak co jsem jako sakra čekal? :-) Explicitní nahota mi tu opět citelně chyběla, když naopak brutalitě se žádné meze nekladly. ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | LD&R je späť a je lepšie, ako nikdy predtým! Každá epizóda ma bavila, všetky majú nejaký presah či myšlienkové podhubie a tá animácia! Hlavne teda Bad Travelling od Finchera je ukážkou skvelo zvládnutého animovaného kraťasu a Jibaro je ten najviac ambiciózny a najšialenejší experiment v celom seriáli - preto je to moja najobľúbenejšia epizóda série, vizuálna pastva pre oči - audiovizuálne porno. Oproti dvojke progres, len to chce viac epizód. Inak ale ide stále o úžasný projekt jediný svojho druhu, preto prosím Netflix, aby tento unikát milkoval čo najdlhšie. | Hodnotenie: 8/10 | ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově převažuje spokojenost. Každému kdo kouká už od první série, musí být jasné že je tady nějaký vzor a je zbytečně se pohoršovat nad tím, že je jedna dvě epizody vyloženě špatných. Úplně zklamaný nejsem z ničeho, slabší je The Very Pulse of the Machine, na který jsem se upřímně nejvíc těšil, pak Kill Team Kill a závěrečné Jibaro, které je fakt ulítle zpracováno. Vracející se Tři roboti jsou znovu skvělí, zbytek je přímo výborný. Pán Crabs na lodi, sex který vedl k zombie apokalypse, utopický Roj, krysy pálící si vlastní chlast a parta vojáků střílící vetřelce v vizuálně naprosto opojném jeskynním dungeonu. Víc netřeba spoilerovat. Má to lásku, smrt, roboty, sex, je to scifi, fantasy, horor. Co víc si může člověk v dnešní době přát...? ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láskyplná, smrtící a hlavně robotí antologie dospěla i u mě ke svému prozatímnímu konci a zase můžu konstatovat to samé co u předešlých dvou řad - skákalo se od výborného k uspávajícímu. To nic nemění na tom, že tomuhle velmi odvážlivému projektu nesmírně fandím a už teď stojím ve frontě na avizovaný čtvrtý svazek. Nejlepší epizody: Děsivá výprava, Noc mini mrtvých a V klenutých sálech pohřbený. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama