Reklama

Reklama

VOD (1)

Chuck Norris se svým parťákem bojují proti Prosatanovi, který se po devíti stech letech reinkarnoval do lidské podoby a snaží se ovládnout svět. Podle legend byla na začátku věků duše nejčernějších temnot vržena do hlubin. Ďábel byl přemožen zábleskem lidství, aby byl znovu povolán v době největšího zoufalství a bezmoci. Na svět se vplíží Satanův vyslanec Prosatanos a rozsévá zlo a zkázu – přemůže ho a uvězní však rytíř Lví srdce. Po devíti stech letech se do kobky, kde je Prosatanos uvězněn,vloupají zloději, hledající poklad – a Prosatanos se reinkarnuje do podoby člověka. Jeho totožnost odhalí rabín Shindler, ale je na Prosatana slabý. Vyšetřováním rabínovy vraždy jsou pověřeni detektivové Shatter a Jackson. Každý je jiný, ale společně tvoří sehraný tým, který postupně odhalí, za jakou maskou se zlo skrývá… (TV Prima)

(více)

Recenze (63)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco lidé žijící v hříchu se bojí pekla, peklo se bojí…však vy víte koho… Ryšavý vládce vesmíru s šatníkem plným sak od Armaniho a jeho černošský parťák s mopem na hlavě (do půlky jsem si myslel, že je to Whoopi Goldberg) pasou po pidlovokém zplozenci Satana, aby zachránili svět od apokalypsy. Všem je asi jasné, kdo se vrátí dolů leštit páníčkovi vidle.. Ultimátní, sem tam trapným vtipem proložené béčko, při kterém se ukáže, že když máte správné jméno, lze skopat i síly pekelné. Nezapomeňte na potitulkovou scénu, kdy se k Chuckovi přijde pomodlit Zeď nářků.. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Něco mě začalo zajímat..." - "Franku, když tě naposledy začalo něco zajímat, tak hned pak někdo umřel!" Chuck Norris a jeho černošský parťák s mopem na hlavě proti Satanovu vyslanci! "Tomuhle říkáš rána?" Mysteriózní příběh s hororovým nádechem, který moc dobře nefungoval. - 40%. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních slušnějších B-filmů s Norrisem v hlavní roli? Asi už to tak bude. Chuck si tady s "Whoopi Goldberg" projdou jeruzalémské památky, utrousí něco málo trapných hlášek, opět (a znovu nepochopitelně) okouzlí děvečku Wilsonovou, nakopou satanova přisluhovače do koulí a jen tak mimochodem zachrání svět. Taková [Čakova] klasika :-) 45% ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris tentokrát v atypické roli bojovníka proti temným silám pekla a není to vůbec špatné. Převážná část snímku se odehrává v Izraeli, kam zavede vyšetřování dva chicagské policisty Shattera (Noriss) a Jacksona. I když mají od místních úřadů jakékoliv pátrání zakázáno, nebyl by to Chuck, kdyby se do případu i přes zákaz nepustil. Postupně odhalují skutečnosti o mytické osobě Prosatana a jeho mocném žezle, kvůli kterému rapidně roste počet vražd. Celý snímek je pojat spíše jako akční dílko, takže se divák dočká pověstných kopaček a řady bitek, tentokrát i proti nadpřirozeným bytostem. Hlavní záporák je ztvárněn celkem příjemně, zato vraždy by si si zasloužily krvavější zpracování a některé odlehčující vtípky příliš nepůsobí. Výsledný dojem je průměrný akčňák, lehce říznutý hororem, který vůbec neurazí. Mě se líbilo na tři hvězdy. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris potřetí v hororovém pokusu a opět špatně. Začátek s křižáckou výpravou dává tušit zábavné hororové béčko, jenže ve výsledku je to naprostá nuda. Christopher Neame s příšerným účesem je jako ďáblův vyslanec skvělý, ale vraždy nejsou ukázané, takže z hororového hlediska je to o ničem. Akční to taky není, protože kromě začátku a konce se tu nic neděje. Hudba je vykradená z Přichází Satan, parťák "hláškující černoch" je ztělesněné klišé 90. let a z Walkera zde přichází i Sheree J. Wilsonová, která je ale úplně zbytečná. Tuctové béčko. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ide o posledný film spoločnosti Cannon Group predtým, než zbankrotovala. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama