Reklama

Reklama

VOD (1)

Chuck Norris se svým parťákem bojují proti Prosatanovi, který se po devíti stech letech reinkarnoval do lidské podoby a snaží se ovládnout svět. Podle legend byla na začátku věků duše nejčernějších temnot vržena do hlubin. Ďábel byl přemožen zábleskem lidství, aby byl znovu povolán v době největšího zoufalství a bezmoci. Na svět se vplíží Satanův vyslanec Prosatanos a rozsévá zlo a zkázu – přemůže ho a uvězní však rytíř Lví srdce. Po devíti stech letech se do kobky, kde je Prosatanos uvězněn,vloupají zloději, hledající poklad – a Prosatanos se reinkarnuje do podoby člověka. Jeho totožnost odhalí rabín Shindler, ale je na Prosatana slabý. Vyšetřováním rabínovy vraždy jsou pověřeni detektivové Shatter a Jackson. Každý je jiný, ale společně tvoří sehraný tým, který postupně odhalí, za jakou maskou se zlo skrývá… (TV Prima)

(více)

Recenze (63)

Han22 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris potřetí v hororovém pokusu a opět špatně. Začátek s křižáckou výpravou dává tušit zábavné hororové béčko, jenže ve výsledku je to naprostá nuda. Christopher Neame s příšerným účesem je jako ďáblův vyslanec skvělý, ale vraždy nejsou ukázané, takže z hororového hlediska je to o ničem. Akční to taky není, protože kromě začátku a konce se tu nic neděje. Hudba je vykradená z Přichází Satan, parťák "hláškující černoch" je ztělesněné klišé 90. let a z Walkera zde přichází i Sheree J. Wilsonová, která je ale úplně zbytečná. Tuctové béčko. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Akčný horor s Chuckom Norrisom? Lákavá ponuka ( ešte by som chcel vidieť POSLEDNÚ NOC so Seagalom ). A povedal by som, že nie na zahodenie. Síce neoriginálne a nie veľmi kvalitné, ale svojím spôsobom je toto béčko zábavné. Hlavný záporák má tiež niečo do seba, ´´dizajnovo´´ je celkom vydarený. Určite by som tento film neodsudzoval. ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris tentokrát v atypické roli bojovníka proti temným silám pekla a není to vůbec špatné. Převážná část snímku se odehrává v Izraeli, kam zavede vyšetřování dva chicagské policisty Shattera (Noriss) a Jacksona. I když mají od místních úřadů jakékoliv pátrání zakázáno, nebyl by to Chuck, kdyby se do případu i přes zákaz nepustil. Postupně odhalují skutečnosti o mytické osobě Prosatana a jeho mocném žezle, kvůli kterému rapidně roste počet vražd. Celý snímek je pojat spíše jako akční dílko, takže se divák dočká pověstných kopaček a řady bitek, tentokrát i proti nadpřirozeným bytostem. Hlavní záporák je ztvárněn celkem příjemně, zato vraždy by si si zasloužily krvavější zpracování a některé odlehčující vtípky příliš nepůsobí. Výsledný dojem je průměrný akčňák, lehce říznutý hororem, který vůbec neurazí. Mě se líbilo na tři hvězdy. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Pro někoho to může být "klasika" nebo "kult". Zajisté - každá blbost si najde své uctívače a kult se dá udělat z čehokoliv. Co ale u Čakýho zbude, když si odmyslíme ty kulty? Zbude jen úžas nad tím, jak hluboko mohou filmaři klesnout a co všechno někteří diváci skousnou. Děj ubohý, dialogy stupidní, závěr směšný a souboje komické. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film Aarona Norrise, z Chuckem Norrisem v hlavní roli, z hudbou George S. Clintona, podle legendy vzniklé Léta Páně 1186. Synové Světla a synové Temnoty ve finálním souboji ? Děj snímku se skrze rok 1951 přesune až do současnosti. Seržant Schatter ( Chuck Norrise ) se zde střetává s pomocníkem Satana ( Prosanatus ) v souboji o tom, zda zlo přemůže dobro . CITÁT - Je na čase, abys odešla.......... Podaří se Satanovi ožít a ovládnout naši Planetu ? Jeden z těch snímků, kde mi ukecanej černoch leze docela na nerva. Podprůměrný snímek, kde Chuck Norris uplatňuje své bojové umění proti Prosatanusovi. CITÁT - Sežer si to !!!....... 49 % ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ide o posledný film spoločnosti Cannon Group predtým, než zbankrotovala. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama