Reklama

Reklama

VOD (1)

Chuck Norris se svým parťákem bojují proti Prosatanovi, který se po devíti stech letech reinkarnoval do lidské podoby a snaží se ovládnout svět. Podle legend byla na začátku věků duše nejčernějších temnot vržena do hlubin. Ďábel byl přemožen zábleskem lidství, aby byl znovu povolán v době největšího zoufalství a bezmoci. Na svět se vplíží Satanův vyslanec Prosatanos a rozsévá zlo a zkázu – přemůže ho a uvězní však rytíř Lví srdce. Po devíti stech letech se do kobky, kde je Prosatanos uvězněn,vloupají zloději, hledající poklad – a Prosatanos se reinkarnuje do podoby člověka. Jeho totožnost odhalí rabín Shindler, ale je na Prosatana slabý. Vyšetřováním rabínovy vraždy jsou pověřeni detektivové Shatter a Jackson. Každý je jiný, ale společně tvoří sehraný tým, který postupně odhalí, za jakou maskou se zlo skrývá… (TV Prima)

(více)

Recenze (63)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco lidé žijící v hříchu se bojí pekla, peklo se bojí…však vy víte koho… Ryšavý vládce vesmíru s šatníkem plným sak od Armaniho a jeho černošský parťák s mopem na hlavě (do půlky jsem si myslel, že je to Whoopi Goldberg) pasou po pidlovokém zplozenci Satana, aby zachránili svět od apokalypsy. Všem je asi jasné, kdo se vrátí dolů leštit páníčkovi vidle.. Ultimátní, sem tam trapným vtipem proložené béčko, při kterém se ukáže, že když máte správné jméno, lze skopat i síly pekelné. Nezapomeňte na potitulkovou scénu, kdy se k Chuckovi přijde pomodlit Zeď nářků.. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Vlastně to nebylo tak hrozné jab by se dalo očekávat od filmu s Chuckem Norrisem v hlavní roli, ale žádné výjimečné dílo nečekejte. Podprůměrná akční film, ve kterém ani není moc akčních scén (což nevadí) a má celkem svižné tempo a občas i nějakou povedenou scénou, ale tím klady končí a o nějakém napětí nemůže být řeč. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Něco mě začalo zajímat..." - "Franku, když tě naposledy začalo něco zajímat, tak hned pak někdo umřel!" Chuck Norris a jeho černošský parťák s mopem na hlavě proti Satanovu vyslanci! "Tomuhle říkáš rána?" Mysteriózní příběh s hororovým nádechem, který moc dobře nefungoval. - 40%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po dvou slušných filmech se Chuck dostal v kariéře tam, odkud se bude jen těžko zvedat. Je mu už přeci jen pár let přes 50 a ty efektní otočky nemohl šlehat věčně. Takže vzývá na pomoc Izrael aby mu přivedl pořádného protivníka, samotného Ďábla. Opět mám takový pocit, že Arnold dosti v kariéře opisoval. Protože opět to byl Chuck, kdo první nakopal Peklu zadek. 35% ()

Hamar 

všechny recenze uživatele

Služebník Satanův Prosatanos udělá hloupou začátečnickou chybu, že proti sobě popudí samotného Chucka Norrise. Myslím, že i archanděl Gabriel by byl pro něj hratelnějším soupeřem. A tak pak už jen, víceménně, celý film tahá za kratší konec až do hořkého finále. Chuck následovaným vtipálkovským černošským vodníkem, jeho parťákem, mu v závěrečné scéně pěkně nakope prdel. Pekelník po pár kopačkách vždy zbaběle zmizí, aby na závěr okusil svou vlastní meducínu a byl propíchnutý ďábelským žezlem. Chuck se pak ještě naposledy zazubí na svou kamarádku z Walker Texas Ranger a vydá se za dalším dobrodružstvím. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ide o posledný film spoločnosti Cannon Group predtým, než zbankrotovala. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno