Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka USS Enterprise pronásleduje záhadnou ženu, která ukradla Spockův mozek. (SkyShowtime)

Recenze (7)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původní Star Trek nemá omračující efekty, i když některé jsou na svoji dobu a TV produkci výborné. Autoři sázejí na zajímavé a neotřelé příběhy, kdy fantazie nezná hranic. Tak je to i zde, kdy vyspělá civilizace, která ve skutečnosti už příliš vyspělá není, sebere Spockovi mozek, aby ho umístila do svého řídícího centra. Tam by měl zůstat po dobu deset tisíc let a pomáhat s chodem civilizace. Kirk ovšem nehodlá nechat věci tak, jak jsou, a rozhodne se mozek získat zpět. Má na to 24 hodin, pak Spockovo tělo zemře... Popravdě mi to nijak vtipné nepřišlo, nejvíce oceňuji nápad. Ale je možné že ti, co nemají k seriálu sentimentální vztah, se bavili... ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne zaujímavý námet s množstvom hi-tech hračičiek, nápadov a pekných slečiniek. Takého mecha-učiteľa by som bral. Ja na Kirkovom mieste by som si vybral planétu so stupňom vývoja ľudí podobných Zemi v roku 2030. Určite by to bolo zaujímavé. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle IMDB třetí nejhorší epizoda, ale poněkud neprávem. Ten chodící Spock na ovládání byl teda blbost, ale jinak námět s mozkem zajímavý. A pár slušně vtipných momentů. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože... ta gender binarita mužů na povrchu a žen v podzemí je fakt průhledná a ten díl vlastně nemá až tak moc nic navíc (byť ta pointa je zajímavá, i když prakticky nevyužitá), ale díl jako takovej neurazí (a nevim kde je to mizerné obecné hodnocení, TOS měla už pár o dost horších dílů...) ()

Reklama

Reklama