Reklama

Reklama

VOD (1)

Stále ještě bydlí v ponurém domě na kopci, ke kterému patří nevelký motel. Od konce druhého dílu uplynul jen krátký čas a Norman se právě pustil do opravy a znovuotevření motelu. Zanedlouho přivítá prvního hosta, sympatickou dívku Maureen, bývalou jeptišku, která opustila řád, protože si kladla vinu za tragickou smrt jedné z jeptišek. Norman je šokován, protože dívka se až neskutečně podobá Marion, jeho nešťastné první oběti. Není však jediná, kdo se do motelu nastěhuje. Je tu také zlověstný Duane, kterého Norman zaměstná na noční služby, banda nepříliš slušných bývalých spolužáků, kteří se sjíždí na sraz třídy, a nakonec vlezlý reportér, který hledá tu správnou senzaci pro své senzacechtivé čtenáře a postupně odhaluje Normanovu minulost, a to v tom nejméně vhodném okamžiku - krátce po záhadném zmizení jednoho z hostů motelu. Je víc než jisté, než film skončí, mnozí z těch, kdo se ubytovali, budou mrtví. Ovšem zdaleka není tak jisté, že pachatelem je Norman. Nebo ano? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

borec999 

všechny recenze uživatele

Presne tak ako som si myslel, že bude vyzerať dvojka po jej úvodnej pol hodine, tak vyzerá trojka- predvídateľná a sterilná nuda. Vrážd je minimum, nové postavy Dukea a extrémne naivnej Maureen sú nezaujímavé, Perkins sa vcelku snaží ale sám to nevytrhne. 1* za aspoň tých pár vrážd a záber na šialený úsmev Normana Batesa v kostýme matky a nožom v ruke, ktorý má potenciál strašiť človeka v snoch aj dlho po skončení filmu. Druhá hviezda za čiastočné rozšírenie príbehu smerom do minulosti a posledný záber, ktorý je tým pravým Psycho koncom. Celkovo však zbytočnosť a najslabší diel série. 40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvou filmům je to hodně velké sešupnutí dolů, příběh sice zaujme a BAtesovo řádění udělá nejednomu klasikovy radost, nicméně film nemá vůbec co nabídnout. Vražd je málo i když se snaží být stylové jako v prvním dílu tak je to zatraceně málo. Atmosféra z prvních dvou dílů je tu tam. Ani jedna znělka nezazní z původních dílů, a tak nám nezbývá než sledovat co se stane dál. Dále tu máme konec, konec druhého dílu mě doslova dostal, což se tady říct nedá, i když ďábelský úsměv Perkinse funguje dokonale. Jediné proč na tento film koukat je asi už jen zvědavost co se bude dít a dokonalý Perkins. Přes to velké množství negativ ale stejně dávám slabší troječku. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Je tam Jeff Fahey, kterej žije ze dne na den a je to takovej v pohodě cool man, co jde rovnou na věc... ten se dal. Ale pak je tu temná stránka celého filmu a není to Norman Bates. Je to neodpaněná napůl jeptiška, která svejma krátkejma vlasama má evokovat postavu z Hitchcockovy verze, ale pěkná moc není a spíš než s ní trávit večery, raději si uvařím párek, dám si pivo a bude to větší zábava. Hned v úvodní scéně jsem si posteskl: no do pi*či, to zas bude kravina. Ale myslel jsem si, že by to u mě mohlo mít alespoň šanci jako béčko pro zasmání. Bohužel, najde se tam snad jedna jediná věc, co se povedla (cucání ledových kostek od krve). Vlastně ještě přímej záběr na Normana Batese v paruce v převleku, s šíleným pohledem. Jinak je to vykrádačka série, bez nápadů, s nudným vším. ()

dokec 

všechny recenze uživatele

1. strasne debilni plakat :D kdyz by ho videl Hitchock ,podle me by se nasral tak ,ze bysme ho od Churchilla nepoznali :D Jinak film jak uz je psano nize je pomerne zbytecny ,legendarni puvodni snimek nema cenu porovnavat ,a bohuzel trojka nedosahuje ani kvalit dilu druheho ,ktery me velmi prijemne prekvapil ... Nicmene i tak ta psycha proste kdyz uz nic ,tak aspon vzdyt dokoukam a zajima me to ,jestli jeste bude nejaky zvrat ,co se jeste o Batesovi dozvime ,a je vidno ze v tomto dile vykapaly posledni kapky ... Celkem s vaznymi obavami pujdu do "prequelu" psycho IV ,tak drzte palce :D tento film opravdu prumer ,takze 50% ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Syndrom druhého dílu už známe - takový film je pzravidla horší než jeho první díl. A protože je to nemoc nakažlivá, šíří se i na ostatní díly série. I Psycho III bylo zasaženo a tak samozřejmě nemůže sahat úžasné jedičce ani po kotníky a od dvojky se taky liší kvalitou směřující dolů. Tonda Perkinsů se holt svého Psycha nedokázal vzdát a tak sedl na režisérskou sesličku a pokusil se pokračovat. Vypotil ze sebe dílo průměrné, nikoliv sice bez nápadu, ovšem lehce zbytečné, protože bez tohoto filmu by se Psycho bývalo docela dobře obešlo. Aspoň že jako herec nezklamal a svou postavu neztrapnil. I když velmi nebezpečně mu konkuroval oslizlý a sexuchtivý brigádník Jeff Fahey. Příběhově je to takové... nijaké a ostatní postavy za řeč moc nestojí, ovšem když odhlédneme od toho, do jaké série film patří, není to zas tak zlé, samo o sobě to vydá na ještě ucházející film. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se od 28. června do 10. září 1985 v Kalifornii (USA). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla v květnu 1986 na Seattle IFF. (Varan)

Reklama

Reklama