Reklama

Reklama

Kdo mi jde po krku

  • USA Those Who Wish Me Dead (více)
Trailer 1

Místní hasička Hannah (Angelina Jolie) se stále ještě nevzpamatovala z tragické události, kdy před několika lety při lesním požáru zahynuli tři lidé. Bolestné vzpomínky se snaží potlačit tím, že se záměrně připravuje na nebezpečné situace a oddává se samotě na vrcholu rozhledny uprostřed divočiny v americké Montaně. Jednoho dne tam náhodou najde vyděšeného dvanáctiletého chlapce. Mladík je zkrvavený a traumatizovaný. Společně musí prchat neprostupným lesem během silné bouře, ale netuší, že na ně číhá ještě větší nebezpečí: dva nelítostní nájemní vrazi, kteří jsou chlapci v patách. Mezitím vypukne obrovský lesní požár, který pohlcuje vše, co mu stojí v cestě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (207)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Naivní a místy dost stupidní story o zbabrané likvidaci forenzního účetního a jeho rodiny. Vrazi jsou mamlasové. Požár místy strašně digitální. Hlavní hrdinka není ani sympatická. Zombie Jolie navíc vypadá, že už sebevraždu spáchala a ne o ní jen uvažuje. Bernthal je jediná herecká jistota, ale když i Punishera musí zachraňovat manželka je něco špatně. Velké zklamání, od Sheridana jsem čekal mnohem víc. I Bez soucitu bylo malinko lepší. P.S: Chybí tomu ten dovětek, kde si ho Angelina nechá, protože ona to tak dělá dycky. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Taylor Sheridan po svojej prakticky, a v podstate, dokonalej trilógii American Frontier prišiel ešte s ďalšími dvoma projektmi, ktorými skalopevne potvrdil svoje scenáristické a režisérske kvality. No prejdi v čase o dva roky dopredu a máme tu priemerného nového Toma Clancyho a film s Angelinou Jolie, na ktorý som sa tešil už od čias ohlásenia a preprodukcie – Those Who Wish Me Dead. Sklamanie z toho, že film nebude u nás v kine, rýchlo vystriedal strach, keď som videl prvé dni tých ledva 50%, skoro som zbledol x) Sú ale nízke hodnotenia jeho posledných dvoch diel opodstatnené? Alebo boli len zle prijaté voči nastoleným očakávaniam? Zrejme oboje. Obe snímky mi prídu úplne štandardné a šablónovité bez akéhokoľvek predchádzajúceho osobitého štýlu a rukopisu, ktoré z daných filmov robili vrchol nielen subžánru neo-western, ale filmovej tvorby ako takej. Obe boli dobre natočené, neponúkali však (minimálne mne) ani emočné ani atmosférické vyžitie rovné úrovni diel predtým. Taktiež je možnosť, že všetky elementy boli obsiahnuté, len som ich necítil. Cítim však obavu a paniku, že film ako Wind River či Sicario od Sheridana už proste nedostaneme. Hádam sa mýlim. Slabé tri hviezdy. (Koment som si využil sám pre seba skôr z dôvodu menšieho výlevu a zvečnenia nasledovného čísla, než pokusu hodnotiť film samotný, za čo sa ospravedlňujem x) (26.6..2021) (9.9.2023) [symbolické hodnotenie č. 7000] ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Postavy, které se chovají jako po lobotomii mozku. Všichni hrozně nesympatický a titul dementská záporácká dvojice číslo jedna pro tento rok je vybrána. Čokotěhule (omg povinná kvóta BLM) padající přes několik stolů, která by okamžitě asi potratila si zahraje na Chucka Norise a všechny tam vykosí a ještě k tomu naprosto hnusný digioheň. Tohle bylo velmi podprůměrný výkon režiséra, který natočil luxusní Wind River? 40% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli jsem někdy v nějakém filmu viděl neschopnější duo zabijáků. Být to ještě trochu větší lemplové, mohlo být "Kdo mi jde po krku" regulérní komedie. Jinak moc nechápu, proč film zaštítěný takovýmihle jmény dopadl takhle veleprůměrně. Sledovat se jistě dá, ale nevyniká vůbec v ničem. Sheridana režijně radši na sněhu a Angelinu ... snad radši ani nikde. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Dost jinej Sheridan než jsme zvyklí. Někdy až nečekaně patetický a wtf Angelina tomu taky zrovna dvakrát nepřidává (až na pár docela slušnejch gagů), nicméně nemůžu říct, že mě to nebavilo. Má to spád, herci fajn (hlavně dětskej překvapil), je to napínavý a pěkně a dynamicky natočený. Byť to není asi nic, po čem bych se znova nenabažitelně sápal, slabší čtyři hvězdy tomu dál velmi rád. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie o návrate k herectvu po rokoch režírovania: "Milujem réžiu ale v mojej rodine sa zmenila situácia, ktorá mi niekoľko rokov neumožňuje režírovať. Potrebovala som robiť kratšie práce a byť viac doma, tak som sa tak trochu vrátila k niekoľkým hereckým rolám. Taká je skutočná pravda." (Arsenal83)
  • Náramkové hodinky, ktoré nosí Angelina Jolie, sú lacné Casio MRW-200H-1BVEF, ktoré sa dajú kúpiť aj za 30 eur. (Arsenal83)

Související novinky

Filmy Warnerů se v roce 2022 vrátí do kin

Filmy Warnerů se v roce 2022 vrátí do kin

09.04.2021

Letošní rok bude přece jen výjimečný z pohledu studia Warner Bros. Kvůli pandemii se totiž rozhodlo letos posílat všechny své nové filmy jak do kin, tak zároveň ve stejný den i na streamovací službu… (více)

Seriál Yellowstone se dočká prequelu

Seriál Yellowstone se dočká prequelu

09.02.2021

Seriálový hit Yellowstone stanice Paramount od scenáristy a režiséra Taylora Sheridana (Sicario, Wind River) se dočká prequelu. Novinka s názvem Y: 1883 dorazí na streamovací službu Paramount+ a je… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno