Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (127)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hmmm...Jennifer má můj obdiv :) V jejím věku - vynikající výkon :) V 50ti takto vypadat a tohle dokázat ;) Za mě hluboká poklona :) Film je barevný, plný hezkých těl, žen, všudepřítomného sexu a chtíče a zároveň se mi líbilo, že spojily dvě oblasti, které jsem si říkala, že jsem ještě neviděla pospolu - striptýz a ekonomickou krizi :D Ale ono to dává smysl ;) Jj :) Pokochala jsem se :) Pobavila jsem se :) Za mě ok :) ;) Ráda se na to podívám znovu ;) Ale toho makeupu :D ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Americké drama dle skutečné story, kdy parta striptérek ( možná prostitutek spíš ) v čele s Jennifer Lopez,vysávala konta klientů poté, co je nafetovali. Tento kriimi případ by se dal odvyprávět za třicet minut, takže další hodina filmu je jen vata dvou druhů. Ta první je život v new yorském strip klubu - veselá, barevná celkem sexy podívaná ( ale zapomeňte, že by nějaká hlavní hrdinka ukázala byť jen bradavku ) ve stylu Česko-Slovensko má talent. Druhá vata je pokus o vykreslení vztahů a rodinného zázemí , jenže jako celek je to hrozně nudné a pocitově pětihodinové se spoustou tupých plků, přičemž nejhorší je snaha tvůrců udělat z feťaček, prostitutek, zlodějek oběti zlých chamtivých bohatých mužů, kteří zbohatli v době finanční krize. Podtrženo sečteno, jestli tento film má smysl, tak jen proto, aby viděl Jennifer Lopez - to co předvádí v padesáti letech a v jakém oblečení ( zaboha si nevybavuji, že by nějaká česká herečka někdy měla na sobě něco sprostě odvážného ), tak to klobouk dolů. za odvahu. A je to poprvé co Jenny from the block zatraceně dobře hraje. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Sprosté, tupé, nudné, ... ženské se mi ani vlastně nelíbily ... J-Lo má super postavu - a pokud neměla dubérku, tak i skvělou kondičku - jo, je to super kost - hot - milf - ale tím to končí ... tento film je hrůza o ničem ... odpad - je dost ostuda, že tady hraje - nemá nějakou úroveň či co ... naprosto mi uniká, o co jí vlastně jde ... tohle přeci nemá zapotřebí ... asi nemá žádnou soudnost ... haleluja !!! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tak nakoniec o niečo väčšia blbosť, ako som čakal. Zlatokopky sa chcú zbaviť tyče tak, že vykrádajú kreditky a to nie len taká sranda, ako sa môže zdať. Zabalené je to do videoklipového balenia so skokmi v udalostiach hala-bala, a už keď podstata skutočného príbehu je pochybná, tak podobne musel dopadnúť aj film. A ešte aj tým, že najlepšie vyzerajúca štetka je tá najstaršia z nich. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Blbost prostě. Herečky se mi ani nelíbily a doslova mě sraly. Jsou tady vyobrazený jako strašně cool wamps a chlapi jako totální nýmandi. Nevím, co je fascinujícího na Lopezové zavěšené na tyči hlavou dolů s doširoka roztaženýma nohama, mezi kterejma má na píči jen bílou šňůrku ...?! WTF, ani mě tím nevzrušovala (a věkem to nebylo, teda mým věkem...), ani nic prostě, akorát se tím ztrapňuje. A jak ta "herečka" vypadá úžasně na svůj úctyhodný věk 50tnice!! Woow, jéémínku ... No kdybych měl prachy a čas jako ona, tak vypadám ještě líp ... No a celý to bylo prostě tupý, trapný a blbý. Kombinace MDMA+ketamin použitá jako droga k odrovnání chlapů pro okrádání. Taky blbost ... to sem zkoušel kdysi dávno taky a nikdo mě neokradl. Takže to taky nefunguje. Ten film je blbější ještě víc, než můj komentář, tak si to podle toho můžete představit ... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Film se inspiroval skutečným příběhem. Článek „The Hustlers at Scores“, který napsala Jessica Pressler, vyšel v New York Magazine 28. prosince 2015. (Rominator)
  • Lady Gaga si měla zahrát v tomto filmu, nakonec se tak nestalo. (ČSFD)
  • Pes v obchoďáku je pojmenován podle vlastního psa Lorene Scafaria, pana Bruce. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama