Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jednoho dílu jsem si řekla, že asi nejsem ve správném rozpoložení na takovou pohádku a že příště to bude lepší. Nebylo to lepší ani podruhé. Naprosto nezajímavá pohádka s nesympatickými postavičkami, stupidními dialogy a otravnou hudbou. Jsem ráda, že když jsem byla dítě, hrál Kulík, Dulík, Bulík a ostatní. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že seriál už léta běží v telce pořád dokola a mám tím pádem všechny série najeté tam a zpátky od začátku až do konce, můžu směle konstatovat, že SpongeBob je příjemná odreagovačka, která neuvěřitelně pobaví všechny generace diváků, víceméně každý si zde přijde na své. Každá epizoda má něco do sebe, každá nabízí perfektní podívanou. Nemám nic, co bych vytknul. Skvělý komediální seriál s povedenými, zcela signifikantními animacemi. 10/10. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tento bláznivý seriál je naprosto nepřekonatelný. Neviděla jsem sice uplně každý díl, ale dost na to, abych si Spongeboba a jeho kamarády zamilovala. Na závěr si dovolím citovat Jaka Harpera ze seriálu Dva a půl chlapa: "Jmenuje se Spongebob SquarePants a jeho nejlepším kamarádem je Patrick. Patrick je hvězdice, žije spolu se Spongebobem na stejné adrese a je neuvěřitelně hloupý. Sépiák bydlí hned vedle nich. Sépiák je sépie, hraje na klarinet a Spongeboba nemůže vystát. Oba pracují v restauraci Krusty Krab pro pana Krabse, který je hodně lakomý. Spongebobovi to ale nevadí, protože být obracečem burgerů byl vždycky jeho sen." No, co víc dodat. - "Goodbye everyone, I'll remember you all in therapy." ()

Doski 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných současných seriálků. Je to stupidně vtipné, ale na někoho to funguje a já jsem ten šťastlivec. Šťastlivec proto, že se u toho můžu smát na plný pecky a nepříde mi to trapný, jako možná tady někomu ano. Prostě skvělá věc pro děti a infantilní dospěláky. Ujetý blázen SpongeBob řádící originalitou a Patrik s panem Krabákem, prostě pecka. 85% ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Komiks pro děti, který jsem si rychle oblíbil. Podmořský svět, který vypadá jako svět lidský. Většina akcí se točí okolo hamburgrárny hamižného pana Krabse, kde Spongebob dělá úžasné krabí hambáče podle tajného receptu, který se stále snaží získat různými úskoky pan Plankton od Veselého kyblíku. Je to příjemně ujeté, ale opravdu vtipné, občas poetické, vytváří to ucelený svět s postavami s jasnými charaktery a příběhy vesměs nesou jasné a smysluplné ponaučení. Pro dnešní děti relevantnější a pochopitelnější než příběhy středověkého původu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Chce-li Tom Kenny vytvořit Spongeobobův výrazný smích,opakovaně se udeří do hrdla, když říká "Ahh". (cvaky32)
  • Ukrajinská komise, co má dohled nad veřejnou morálkou, soudí že Spongebob je homosexuál a seriál má záměr poškodit dětskou psychiku. (Pierre)
  • Od 9. série je seriál vyráběn v HD. (Pierre)

Reklama

Reklama