Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavná šéfkuchařka Sasha (Ali Wong) a hudebník Marcus (Randall Park) se setkávají po 15 letech a pořád to mezi nimi jiskří. Oba ale mají svůj svět a přizpůsobit se nebude lehké. (Netflix)

Recenze (66)

Elio 

všechny recenze uživatele

Mělo to velký potenciál, od roztomilému začátku až k realistickému awkward středu celého příběhu. No a pak to šlo ke konci trochu z kopce. Always Be My Maybe mě zaujalo svěžím humorem, skvělou chemií mezi ústřední dvojicí a ironickým náhledem na první počátky jakéhokoliv vztahu. Bylo to vtipné, nové, originální. No a pak to sklouzlo k tomu klasickému průměru všech romcom na americkém trhu. Závěrečné zakončení před davem minimálně dvaceti lidí samozřejmě nechybělo. Ach jo. Já si tu šílenost vážně užívala, ale pak se to se to propadlo do tak šedivého průměru, že pořád nevím, jestli u mě tenhle film vůbec zabodoval, nebo se zřítil do šedi neoriginálních romantických komedií posledních let. Kdyby se to celé neobrátilo směrem - ona je v právu a musí to být podle ní a on dělá všechno špatně, klidně bych tomu ty 4 hvězdy dala. Tak třeba příště. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná, kromě dobrého humoru ničím nepřekvapující, romanťárna. Přesně to, na co jsem měla po vyčerpávajícím pečení tři dny před Štědrým dnem chuť. Poslední dobou jsem v hodnocení ještě méně přísná než obvykle, a budu v tom pokračovat i v tomto případě. Jen teda to nadšení z Keanu Reeves nesdílím. 3,5* ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné jak film osídlil asijsko-americkou kulturu. Téma není nové, ale silné. Film je vhodný na malé plátno na patře s ostatními lidmi oblečených v ujetých pyžamech. Filosofické uvažování o životě, ztráty a patření někomu. Vzájemná chemie śtředních šarmérů Park - Wong je dobrá. Nemusejí řešit existenční problémy a žijí si tak nějak ve vzduchoprázdnu. Vlastně jsem ani nedokázal odhadnout, jestli jsou hrdinové pro asijsko-africké publikum pohlední nebo ne. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komédia s mierne nadpriemernou ústrednou dvojicou a humorom, ktorý sa snažil napodobňovať iné úspešné projekty. Napadajú mi Gilmore Girls (dokonca jedna postava z tohto seriálu hrala aj tu). Akurát, že to boli iba pokusy, ktorým chýbala iskra. Jediným svetlým momentom bol Keanu Reeves, avšak to nestačilo. 6,35/10. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hlavná dvojka mi moc nesedela ako ani celá tá americká banda Korejcov, ale hlášky boli parádne- na úrovni indie filmov, kde sa vkusne "fuckuje". Veľká škoda, že Sasha neukázala kozy, mohlo to ísť v pohode o hviezdičku vyššie. Takto to vidím tak 50 na 50. A niekto to tu už spomenul vo svojom komentári, sa mi zdá, že je to taký Notting Hill a ja súhlasím. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Keanu Reeves improvizoval v některých svých scénách. Právě jeho nápadem bylo vyjmenovávání čelních představitelů komunistické strany Číny během scény hry „Pravda nebo fant“. Stejným případem byl i dialog „Chybí mi tvoje světlo“/„Chybí mi tvoje duše.“ a „Já nemám problém, Sašo. Jaký je tvůj problém, Sašo,“ společně s bojovým gestem. (Huntelaar)
  • Keanu Reeves natočil všechny své scény během čtyřdenní pauzy v natáčení třetího dílu série John Wick (2019). Z časových důvodů to zapadlo do natáčení právě v San Franciscu. (Huntelaar)

Reklama

Reklama