Reklama

Reklama

Loki - Season 2 (2023) (série)


Velké poslání (S02E06)

(epizoda)
  • USA Glorious Purpose

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve strhujícím finále Loki napravuje minulost a zjišťuje, co je jeho velké poslání. (Disney+)

Recenze (51)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, moc nevím, co o tomhle dílu napsat. Nebylo to špatné, nebylo to dobré. Špatný i dobrý závěr. Asi mi nějak nejde přes srdce, tak drastická změna charakteristiky Lokiho. Loki byl vždycky takový ten všivák, co vyvažoval Dušínovského Thora a čas od času překvapil nějakým zaváháním, či přidal ruku k dílu. Tím byla ta postava zajímavá. Jenže, co z ní zbyde, když se z ní stane hrdina? Co kdyby se ze všech padouchů stali příkladní hrdinové, kteří se obětují, dělají správná rozhodnutí a všechny chrání? Bavili by někoho takového příběhy? Závěr sice hraje na epickou strunu, ale mně tam tedy spíše zůstala takový hořká pachuť zklamání, že z Lokiho udělali "hodného blbečka" a všem postavám kolem je to jedno. No, co Oli šel svou cestou, všechny nás spasil a všem nám je to jedno. Pojďme na směnu do Mekáče. Ale zase uznávám, že kdyby Hiddleston šel dělat Pána času, tak to by bylo něco! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 mitut to běželo a už mě to sralo. Jako fakt není vtipný sledovat to samé pořád dokola... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... Loki žvaní, ostatní nechápou, posere se to a znova... chápeme se? A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. A protože to je málo, musíme si zopakovat i kousek S1E06. Lepší? Ne... a to je 1/2 epizody v prdeli. A nikam jsme se nehnuli tím nejotravnějším způsobem. Děj se někam posune až posledních 10 minut. Oněch posledních 10 minut se "vrcholně artovou formou" děj někam pohne a (trapnou berličkou) se děj (doufejme) konečně uzavřel. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuspokojivý závěr, ale koukám, že lidem to stačí Marvel je v takové fázi a má takový fanklub , že i kdyby natočil film o mluvícím hovnu tak to má automaticky 90 procent a píšou se tu komentáře jak je to inovativní a originální. O to více zamrzí, že tu minimálně 3 lidi na jejichž názor docela dám tomu napraly 5 hvězd tak hlavně, že píšou, že Marvel se vyčerpává a dochází mu nápady a pak dají tomuhle 5 hvězd. Dějová kostka ve zkratce se spoilery  Loki se vrací před zničení tva několikrát se pokusí Timelyho zachránit  nepodaří se to pak se vrátí před setkání Timelyho s Ob a chce být tak chytrý jak oni posuneme se o staletí a je tak chytrý pošle tam opět Timelyho to zachránit tentokrát se to povede myslí si, že vyhrály ,  ale nikdo nepočítal s mnohovesmírem tak to opět vybuchne. Tohle je největší sračka co můžete v obou sériích Lokiů vidět Loki  potkal v předchozí sérii Lokie co mu říkaly, že zabily Thora a x dalších variant Lokiů tak, že o mnohovesmíru musel vědět i v prvním díle mu představily jiné varianty Loků z jiného vesmíru + potkal Sylvii což je Loki žena .  Na konci první  série  potkal He Who Remainse co  mu řekl , že pokud ho zabijou přijdou další jeho varianty a v této sérii potkal Victora Timelyho kde řekl cituji to je Kang tak, že o tom musel taky vědět tady si budeme hrát na to, že je asi debil a zapomněl to. Přesune se před vraždu He Who Remainse   a snaží se tomu zabránit neúspěšně pak se přesune před události kdy se potkal s Mobiem ten mu řekne, že někdy se člověk musí obětovat pro vyšší dobro vrátí se zpět a výbuchu zabrání. Pak máme narážku na konec Ant Mana 3 a zjistíme, že ví o jiných variantách Kanga.   Tahle série by se dala shrnout do 3 dílů a nic by se nestalo Ravonna je tam jen k tomu, aby ukázaly, že měla vztah s Kangem tohle se nijak neřeší a vyřeší se to za 5 minut Timely je tam jen proto, aby zemřel pak , aby žil další promarněná postava Sylvie tam dělá úplné křoví oproti první sérii si pohoršila a dalo by se pokračovat. 40 procent ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Loki ovládol šmyk a tak sa nekonečne veľa ráz pokúša vrátiť do minulosti aby pomocou lokátora zväčšil rozsah časových krosien. Bude jeho misia úspešná? Prevedenie: Všetko do seba zapadlo vo veľkolepom finále. Najviac sa mi páčil rozhovor Lokiho a "Toho, kto zostáva". Prepletený plán, ktorý vo finále aj tak viedol iba k tomu jednému momentu a Loki sa musí rozhodovať medzi láskou a vesmírom. nakoniec samozrejme zvolí možnosť "C". 98% ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherný set design a vizuál nenahradí fakt, že tahle epizoda mohla nahradit předchozí tři. Jasně, pár malých detailů by vám ušlo, ale nakonec to není such a big deal. Druhá série mě nedokázala přesvědčit o své oprávněné existenci, protože většinu “času” lomcovala na místě a opírala se o různé scénáristické zkratky, které spoustu lidí z nějakého důvodu přesvědčilo, že to tak má být a je to 10/10 záležitost. Za mě teda obrovské MEH. Seriál má opravdu skvělé herce, nádherné lokace, velice líbivý vizuál, ale nedokázal se roztáhnout do 6 epizod. Možná tvůrci měli volit cestu samostatného filmu, kde by byl výsledek o něco přesvědčivější. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda má stejný název jako první epizoda první série Velké poslání (2021). Tvůrci tento fakt odůvodnili tím, že se samotný příběh kompletně uzavřel. (HellFireFery)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno