Reklama

Reklama

VOD (1)

Mobius spojí síly s Lokim. Ne všichni v TVA jsou z práce po boku boha falše nadšeni. (Disney+)

Recenze (59)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych věděl, že náplní tohoto filmu bude, pouze Loki hrající si na policajty a zloděje kdesi v politicky korektním časovém úřadě, kde na nejvyšších postech stojí jen samé silné černé ženy, nikdy bych se seriálem nezačínal. Druhá epizoda však nepatrně zlepšila své tempo a pořád visí ve vzduchu lákadlo ve formě badass varianta Lokiho, což diváka tak trochu zajímá. Na druhou stranu však zůstávám ostražitý, neboť myšlenka TVA je hodně přitažená za vlasy a doufám, že to co nejdříve skončí. Nejsem si jist, zda pokračovat. 55% PS: Vracím se ještě ke rvačce na závěr. Copak tvůrci zapomněli, že Loki je svou silou zcela nadřazený obyčejným lidským smrtelníkům? Ve rvačce se mu postaví nějaký tlusťoch pod vlivem kouzla ovládání mysli a rozdrtí ho aniž by se Loki třeba pokusil o nějaké kouzlo. Přitom ale vůbec kouzlit nemusel, neboť lidské tělo by mělo být pro mrazivého obra a poloboha asi jako vlna tříštící se o skálu. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost jsem se v ději téhle epizody ztrácela. Možná je to jen můstek k další epizodě, kdy člověk pochopí víc věcí, ale zatím je to těžko pochopitelný balast. Nejtrapnější mi přišla scéna se salátem. Snad další díl bude lepší a hergot, proč je takový problém sehnat černou paruku. To je takový problém se alespoň částečně držet komiksů? ()

Reklama

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jaj... Nebudem zakrývať to, že druhá epizóda Lokiho ma celkom sklamala. Než sa pustím na negatívne veci, chcem pochváliť skvelé dialógy a výbornú interakciu, ktorá tak trochu ťahá celý seriál. Páči sa mi, že z toho tvorcovia nerobia tú klasickú Marvelovku, ale vydávajú sa iným smerom a to MCU zúfalo potrebuje. Bohužiaľ ma to nenadchlo toľko ako pilot. Celá epizóda sa uberá jedným smerom, nebol tu vôbec žiadny zvrat a pri "veľkom" odhalení na konci nebol asi nikto prekvapený. Keby som bol v koži tvorcov, tak by som trošku zrýchlil tempo, pretože verím, že nie jeden divák sa trochu nudil. Nakoniec musím vytknúť samotného Lokiho. V prvej epizóde sa mi páčilo, že je zase späť náš starý Loki, no nevydržal nám dlho. Loki tu je zase tým zmäteným meme materiálom, aký sme dostali v Thor: Ragnarok :( 7/10 ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kecačky o narušení časovej osi a podobné veci tam mierne nakurvujú udalosti z marvel filmov ale tak zase chápem, šecko sa nedá uhlídať. Musím však uznať, že začiatočná akčná scéna je fajn a celkom drsná, návšteva Pompejí tiež a záver v obchode budúcnosti (ktorý na to vôbec nevypátral) je tiež super a najmä zistenie, že tu máme Lokiho z pičú. Hold bude to ešte zaujímavô. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první epizoda klasicky představila postavy, tón a příběh, druhá uvedla kola děje do pohybu. Nedočkali jsme se sice extra porce akce, ovšem to vůbec nevadí - vše ostatní bohatě stačilo, a když už ta akce (na začátku a na konci) přišla, byla výborná. Když Lady Loki na začátku masakrovala agenty, bylo to něco nového, tajemného a děsivého, a retro hudba tomu dodávala takový surreal vibe, a zároveň jsem si díky ní připadal, jako že se dívám na scénu z Ragnaroku. Jinak v tomto díle funguje vše, co fungovalo v tom minulém, a vlastně ještě o level lépe. Loki jakožto postava se po šoku, kterým si minule prošel, vrátil do svých kolejí a ačkoli nemá zdaleka plnou moc nad situací, úspěšně už rozehrál několik her na všechny strany a své úmysly z velké části zakalil a znejasnil. Je vidět, že si Tom Hiddleston roli vyloženě užívá, a jeho výkon je jako vždy vynikající. Duo Loki a Mobius šlape jako hodinky. Skvělá chemie, dialogy, energie, všechno funguje na výbornou. Vyzdvihuji scénu, kde se baví o svobodné vůli, predererminovaném životě a smyslu toho všeho. Seriál se zdá býti plným důležitých informací, které divák musí vstřebat, a alespoň z vlastní zkušenosti mohu říct, že tvůrci nám podle mě všechno předávají srozumitelným způsobem - v ději se neztrácím a novinky chápu a pobírám. Jinak už klasika… vizuálně excelentní, hudba famózní atd. atd… 90 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Na obrazovkách v TVA se objevují názvy hned několika známých lokací. Kromě různých míst na Zemi probíhá útok na časovou linii také na planetě Vormir, na domovské planetě Eternals Titanu, na domovské planetě Thora a Lokiho Asgardu, na planetě Sakaar z filmu Thor: Ragnarok (2017), v říši Niflheim, kam byla vyhnána Hela (Cate Blanchett), na hlavní planetě rasy Kree Hale, na domovské planetě Nova Corps Xandaru, a dokonce na živoucí planetě Ego (Kurt Russell) ze Strážců Galaxie 2 (2017). (NiWi)
  • Logo a jméno společnosti Roxxcart je velmi podobné logu a jménu společnosti Roxxon, známé ze seriálu Agent Carter (od r. 2015). (MrMartinTm)

Reklama

Reklama