Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wandino tehotenstvo rozlaďuje jej schopnosti. Spolu s Visionom sa chystajú na uponáhľaný pôrod. (Disney+)

Recenze (54)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmdesátky, barva, reference na The Brady Bunch a The Partridge Family. Třetí epizoda už mě začala celkem unavovat. Laughing track mě vytáčel do nepříčetnosti, nepatrný náznak posunu přinesla až poslední minuta a přestože si to Olsen skutečně užívá, všechny sitcomy před začátkem natáčení poctivě nakoukala a dokáže tak vystihnout ten autentický herecký přednes, jaký se od ní v daný moment očekává. To však nedokáže nahradit prozatím velmi pomalé tempo. Máme za sebou hodinu a půl děje a už se začíná otáčet ta prvotní nadšenost z něčeho nového a dostavuje se otupělost s recyklace stejné mantry. Příště už by to chtělo pořádně šlápnout na plyn. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože! Bože!!!! Jestli jsem měl z prvních dvou epizod smíšené pocity, tak jsou pryč. TOHLE JE GENIÁLNÍ !!! Třetí díl z 9 a já už mám orgasmus 😂😂 Jsem tak natěšenej na další díly! Konečně sem se zasmál pořádně nahlas a ke konci mi naskočila taková husina... Hotovo, parádní díl, parádní projekt, parádní Wanda. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rýchlo-pôrod vo farebnom prevedení. Prevedenie: Občas ma to tento raz pobavilo, ale aj tak zaujímavá bola posledná minúta celej časti, čo je žalostne málo. Pocity: Páčilo sa mi niekoľko gagov ale aj napriek tomu, je to stále trápne sitkomoidné. Nič to nemení na tom, že tá posledná minútka stála za to lebo definitívne môžeme povedať, že... to by som vám predsa neurobil :) 58% ()

smarkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

nerozumiem hypu miestnych fanboyov. Mame 3 casti za sebou a najzauijmavejsia chvila, bola posledna minuta tretej casti... sitcomy su polotrapne a obcas cringe. Nemam nic proti experimentovaniu ale chcelo by to pritlacit na pilu a trosku pridat, nikam sa to nehybe, verim ze dalsie casti budu lepsie. PS tie titulky maju fakt vela casu z epizody... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už som si začal hovoriť, že by to chcelo posun vpred a nemal som na mysli iba prechod do farby. No a tvorcovia vedia, kedy prekvapiť a dramaturgiu majú dúfam premyslenú až do konca série. Prím hrá pôrod Wandy, nasleduje ale slušný mindfuck, kde je nám toho prezradené trochu viac ako na konci prvej a druhej epizódy. Len sa bojím, že keď sa naplno odkryjú karty, budeme tu mať klasický, generický Marvel. Uvidíme. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • V úvodní sekvenci můžeme vidět několik šestiúhelníků. V raných komiksových letech byly popisovány schopnosti Scarlet Witch jako „hex powers“, které mohly způsobit různé události. To umožnilo autorům tvůrčí svobodu, protože ve svém důsledku mohou být její schopnosti použity pro jakýkoliv účel požadovaný zápletkou. (Kubaaa97)
  • Epizoda je poctou rodinným americkým sitcomům ze 70. let, především The Brady Bunch (od r. 1969). Interiér domu je inspirován právě domem z The Brady Bunch, včetně identického schodiště a vzoru cihlovité podlahy. Úvodní scéna je pak inspirována seriálem Mary Tyler Moore (od r. 1970). (Kubaaa97)

Reklama

Reklama