Reklama

Reklama

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobové prostředí je povedené, celé to mělo vzrůstající kvalitu, tvůrci nás solidně vedou k otázce, která dává název sérii, a divák tak už pomalu tuší, kdo půjde z kola ven. Navždy. Každá linie je poutavá, každá dokáže překvapit. Beth Ann má cool plán, ovšem náboje zůstaly v šuplíku, Karl by si rád ještě jednou zatančil se svou ženou, a Taylor klíče od domu nakonec nebude novým majitelům předávat sama. Nevěra a její obdoby jsou tu sice tím hlavním, ale série ji přesahuje a neomezuje se jen na ni. Seriálový matador Marc Cherry nezklamal, celkově milá záležitost. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem plně spokojená na závěrečnou scénou kdy se propojili všechny časové linie, ale i tak mě epizoda bavila, završení seriálu je nadprůměrné a nemohu si ztěžovat. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to dobré, tvůrci seriálu zvládli i finále k mé spokojenosti, takže jsem neměl důvod pro snížení hodnocení. Přece jen jde o americkou záležitost, takže jsem očekával povinný, sladkobolný závěr, na ten ale naštěstí nedošlo. Fakt se mi líbilo propojení všech časových linií v jednom momentu a bavilo mě i postupné předávání klíčů. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama