Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja som si sledovanie "Love And Monsters" úprimne užil. Konečne uvoľnená dobrodružná komédia obohatená možno o štipku hororu, kde je výsledkom skutočne dobrý film na sobotné dopoludnie. Veľmi mi to atmosférou pripomenulo (a verím, že nie som jediný) "Zombieland". Tónom filmu, atmosférou a dokonca sa tu objaví aj sám veľký Michael Rooker. Hoci v trošku menšej role. Ale funguje to dobre. Možno si film zobral aj niečo z "How To Train Your Dragon". Ale ani raz som nemal pocit, že by sa to snažilo o vykrádanie niečoho, skôr o zapasovanie jednotlivých elementov do filmu tak, aby fungoval. A myslím si, že Matthew Robinson tu odviedol skvelú prácu. Efekty sú podľa mňa celkom presvedčivé a jednotlivé monstrá majú dobré dizajny a vedia byť aj celkom nebezpečné. No súčasne majú silné aj slabé stránky, alebo môžu mať aj úplne inú dávku osobnosti. Páči sa mi vzťah Joela s Boyom a myslím si, že boli spolu veľmi dobrý tím. Časti s Mav1s sú podľa mňa jedny z najviac emocionálnych a takisto fungujú skvele. Dokonca by som povedal, že keď má Joel vidieť opäť tvár svojej matky, tlačili sa mi do očí slzy. Je rovnako super, že Joel začína ako absolútne neschopný chalan, ktorý dokopy nemá šancu vonku prežiť, no aj vďaka náhodám, aj vďaka pomoci od druhých a hlavne vďaka tomu, že dokáže poraziť svojich vlastných vnútorných démonov sa bude schopný posunúť ďalej a vyformovať sa v silnejšieho, inteligentnejšieho a schopnejšieho bojovníka. A to veľmi oceňujem. Jeho cesta je zaujímavá, lebo dokážeme na ňom vidieť ako sa neustále posúva ďalej a vyvíja. A Dylan O´Brien to predal veľmi dobre. Pre mňa skutočne osviežujúci film, aký som chcel už vidieť celkom dlho a som rád, že som sa ho tohto roku dočkal. Skvelá práca. Hodnotenie: A ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Příjemná, dobrodružná zábava. Monstra vypadaly fakt výborně a kdo nesnáší hmyz, stejně jako já, bude mít občas trochu problém, hehe. Nechyběla akce (scéna s červí královnou top), trocha té romantiky, postavy koukatelný, jo výborně jsem se bavil a doufám, že přijde pokračování. P.S. Hafan byl k sežrání !!! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trochu to pripomína Zombieland. Len namiesto zombie apokalypsy sa musí zvyšok ľudstva vysporiadať s obrovským zmutovaným hmyzom a všelijakou inou zverinou. Prvý problém som mal s hlavným hrdinom, ktorý je absolútne nevýrazný a bolo mi jedno jak skončí. Dramatická stránka vďaka tomu vôbec nefungovala. A prekvapivo tu prakticky absentuje akýkoľvek humor. Pochvalu si film zaslúži len za trikovú stránku a sem tam nejakú vydarenú akčnú scénu. Ale ja som sa celkovo strašne nudil a nevedel sa dočkať konca. 4/10. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úplně pohodový film. Sympatický hlavní hrdina a jeho ještě sympatičtější pes, skvělá monstra vytvořená digitálními i klasickými triky (dám ruku do ohně za to, že krab byl poctou Rayi Harryhausenovi), příjemná odlehčená nálada i trochu toho napětí. Je fakt, že inspirace Zombielandem se nezapře, ale na rozdíl od Zombielandu to není ani trochu nuceně křečovité a každých pět minut se vás to nesnaží přesvědčit o tom, jak je to bezva a jak moc se máte bavit. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, nechyběla ani dávka humoru a to bylo super, ale to nejlepší byla monstra. Škoda že takhle skvěle vypadající svět na konci dál příběhu hrozně málo, málo akci což je škoda a málo skvělých monster, protože vypadaly výborně . Rozhodně si tohle zasloužilo mnohem víc, příběh dělo, herci skvělý ale bylo toho málo škoda, přesto jsem se dobře bavil. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)
  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)
  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno