Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kdyby tvůrci vynechali závěrečný motivační proslov doprovázený nadšením a odhodláním ve tvářích posluchačů a kdyby se místy nenechali unést a netočili tolik emoční ždímačkou, přihodil bych klidně i poslední kousek do plné palby. Proč? Protože se tvůrci evidentně nebrali příliš vážně, nesnažili se mě přesvědčit, že jsou Spielberg, a natočili vtipnou akčňárnu u které jsem se mohl bavit, aniž bych musel každou chvíli používat matematické tabulky jako u Teneta. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Bez přípravy, další Netflix film. Taky mi to přípomíná trošičku Zombieland (2009), ale není tady zdaleka tolik humoru. Jistě nadsázky ano, ale raději bych si více užil toho cestování. Poslední půl hodina s příběhovými zvraty mě upřímně moc nebrala a byla silně předvídatelná. Ale jelikož post-apo mám docela rád a monstra by jako vypadly z King Konga, tak jsem si to docela i užil. Věřím, že by tohle mohlo mít potenciál mít pokračování. (60 %) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Romanticko-rodinná dobrodružně-hororově-komediální podívaná o nekňubovy, který se v postapokalyptickém světě plném přerostlých zvířat (převážně hmyz) zachránit svou milou. Film není nijak inovativní, ani jinak objevný, ale přesto dokáže pobavit a nejednou i mile překvapit. Nezkušený tvůrce neumí moc pracovat s rytmem vyprávění, ani postavami, ale dokáže vytvořit napínavé i pěkně zpracované akční scény a ke konci i dokáže překvapit zápletkou, kdy je vyloženě dojemný. V mnoha ohledech příjemné překvapení, protože z filmu mohl být pěkný průser. Režiséra budu sledovat, myslím že ještě něco dokáže. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Pozorne budované rodinné dobrodružstvo s niekoľkými rozprávkovými elementmi, ktoré sa v prvom rade na nič nehrá. A to je poznať a v tom je jeho najväčšie čaro. Príjemne prekvapila aj technická stránka veci, je to celé urobené šikovne. (pozn.: na Zombieland som si počas sledovania vôbec nespomenul, iba môj mladý tuším podotkol, že to má "podobný vibe"... ale ani tomu som nestíhal venovať extra pozornosť a plne zaujatý, pobavený a pozitívne naladený ostával naplno ponorený do toho, čo sa dialo na obrazovke). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Entomofobické porno a vkusná, zábavná, hravá, krásně udělaná a vinně potěšující zombilendovká pičovinka, kterou místní rozumbradáčské kokotárium opět nemilosrdně sestřelilo, protože tam žádný bukvoid nedělal „vžuuuum“ v přiléhavých pastelových legínách a ani to nebyla černobílá manýristická pruda pro sebesodomizující se pozérské teoretiky. Kompenzační plná palba, a to bytostně nesnáším prkenného homoslizáka Dylinu Oubrajena. Kdokoliv pod čtyři by zasloužil narvat do prdele obří krtonožku, aby se trochu uvolnil a přestal se brát tolik vážně! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • I přesto, že je film přirovnáván k Zombielandu (2009), tak hlavní inspirací byla videohra „The Last of Us“. Hlavní postava se jmenuje Joel a tričko s palmami, které nosí, je stejné, jako nosí postava Ellie ve hře. (Sancoo)
  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama