Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Bez přípravy, další Netflix film. Taky mi to přípomíná trošičku Zombieland (2009), ale není tady zdaleka tolik humoru. Jistě nadsázky ano, ale raději bych si více užil toho cestování. Poslední půl hodina s příběhovými zvraty mě upřímně moc nebrala a byla silně předvídatelná. Ale jelikož post-apo mám docela rád a monstra by jako vypadly z King Konga, tak jsem si to docela i užil. Věřím, že by tohle mohlo mít potenciál mít pokračování. (60 %) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Postapo pro teenagery. Takhle naivní fantasy už jsem dlouho neviděl, Dylan O'Brien evidentně rád pokračuje v young adult adaptacích, i když by si ho možná fanynky přáli vidět ve vůdčí roli jako v Labyrintu. Ale nakonec mě to vlastně mile překvapilo, trikové scény s monstry nijak nevytrhnou, ale v době akutního nedostatku velkých filmů docela příjemný nášup...7/10 ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takovej Zombieland pro celou rodinu. Min akce, min hlasek, zadna krev, ale i tak to je super zabavny postapo. Jednoduchouckej pribeh o konci sveta a zmutovanym hmyzu a poslednich zbytcich lidstva v bunkrech ze zacatku lehce pripomina Fallout, ale za chvilku se to preklopi do jeste jednodussiho pribehu, kdy hlavni hrdina jde z jednoho bunkru do druhyho, aby si moh zapichat se svoji holkou. O'Brien je pro me naprosto neznamej, ale prijemne prekvapil a diky nemu i ty hluchy mista a ze jich tu je bohuzel docela dost, nezacnou vylozene nudit. No a samotny bitky s monstrama jsou prekvapive hodne fajn, celkove vizual a triky jsou perfektni. No a to je asi tak vsechno, sem tam slusna akce, sem tam padne fajn hlaska, do toho napadity prisery a spousta sympatickejch postav. Neni to takova pecka jako Zombieland, ale i tak jsem spokojenej. Slabsi 4*. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jednohubka na volný večer, která vyjma nepřeberného množství různorodých monster zaujme i neokoukaným přístupem k látce či neočekávaně velkorysou akční stránkou. Jako nenáročná dobrodružná jízda tedy snímek Love and Monsters funguje v rámci svých možností víceméně dobře. A to mi tentokrát ke spokojenosti stačí. (Netflix) „Don't Settle. You Don't Have To.” ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Cakal som divoku jazdu plnu monstier a cheesy hlasok. Toho som sa nedockal. Sice som sa nenudil ale mal som pocit, ze kukam na pilot nejakeho serialu alebo remake nekej zabudnurej detskej pecky z 80. rokov (pripadne oboje). Priserkam chyba wow efekt a vlastne tam nie je ani napatie. Je to skor taka pohodova zabavicka v style Jumanji. Ale nie tak dobra ako prve dve casti. Mnohe zachranuju sympaticke postavy. 5/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)
  • Konec scény s obřím hlemýžděm, kdy Joel (Dylan O'Brien) a MInnow (Ariana Greenblatt) děkují právě tomuto hlěmýždi, byl naprosto improvizován. Režisér Michael Matthews však tuto scénu považuje za svoji nejoblíbenější a rozhodl se ji ve filmu ponechat. (mikki089)
  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama