Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,070,714Tržby Celosvetovo $1,070,714Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,501,727Tržby za predaj DVD v USA ║ Veľmi výdatné bláznivé post-apo dobrodružstvo. Taká veľmi príjemná priam miestami roztomilá oddychovka, z dobrou akciou, napätím a aj primaranou zábavnosťou, podarené postavy, všetko previazané skoro v rodinnom duchu a nechýbajú aj emócie. /85%/ ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Cakal som divoku jazdu plnu monstier a cheesy hlasok. Toho som sa nedockal. Sice som sa nenudil ale mal som pocit, ze kukam na pilot nejakeho serialu alebo remake nekej zabudnurej detskej pecky z 80. rokov (pripadne oboje). Priserkam chyba wow efekt a vlastne tam nie je ani napatie. Je to skor taka pohodova zabavicka v style Jumanji. Ale nie tak dobra ako prve dve casti. Mnohe zachranuju sympaticke postavy. 5/10 ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Mimořádně příjemná, pohádková záležitost. Malv1s, moje láska. Svižné, vtipné, místy dojemné, naprosto pohodová fantasy, která vyčnívá v záplavě nicotných počinů, které, nevím proč, kdejakého nedomrlého puboše ohromí. Jestli se chystá pokračování, s chutí se na něj podívám. Hezké dialogy, výborně napsaný scénář a bylo na co koukat. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Love Monsters je oddychová jednohubka se vším všudy. Na první pohled mě zaujal postapokalyptický námět, který je zde trefně přirovnáván k Zombielandu s přijatelnějším ratingem. Základní příběhová kostra je vcelku jednoduchá a nepřináší žánru nic nového. Nicméně děj pěkně odsýpá, je pravidelně prošpikován nevinnou akcí, několika humornými scénami a nejedním okatým poučením do života. Dylan O'Brian zde sice nehláškuje tak živelně jako v Teen Wolf, jeho postava je ale i tak sympatická a vtipná. Potěšila mě menší rolička pro Michaela "Yondua" Rookera a jeho malá společnice mi překvapivě ani nepřišla tak protivná, jak to u dětských hrdinů bývá zvykem. Vizuál monster měl nějaké rezervy, za třicet miliónů se však jedná s solidně odvedenou práci. Pokud bude mít film úspěch, dokážu si představit nějaké to pokračování. P.S. Nejlepší byl stejně Boy! ()

Flego 

všechny recenze uživatele

"Monsterský" guláš s neškodnými monštrami ( istá nápaditosť sa nedá uprieť ) a láske, ktorá prinúti človeka urobiť najodvážnejšiu vec v živote. Film sa nevyhne hlúpym scénam, scenáristickým skratkám, ale pubertálne deti to nepostrehnú a je dosť možné, že sa aj pobavia. Ja som sa v tomto svete ocitol omylom. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)
  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama