Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

pepo 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Cakal som divoku jazdu plnu monstier a cheesy hlasok. Toho som sa nedockal. Sice som sa nenudil ale mal som pocit, ze kukam na pilot nejakeho serialu alebo remake nekej zabudnurej detskej pecky z 80. rokov (pripadne oboje). Priserkam chyba wow efekt a vlastne tam nie je ani napatie. Je to skor taka pohodova zabavicka v style Jumanji. Ale nie tak dobra ako prve dve casti. Mnohe zachranuju sympaticke postavy. 5/10 ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Dylan O´Brien se vydává na dlouhou cestu přes Ameriku, kde lidstvo prohrálo ve válce s obřími monstry. A chce najít svou ztracenou přítelkyni. Jenže je to tak trochu neschopný hňup… Love and Monsters zpočátku vypadá jako velice laciná vykrádačka Zombielandu, jejíž tvůrci neměli snad ani jeden vlastní nápad, ale někdy v polovině se to zlomí a tahle dobrodružná romance s hromadou zubatých potvor najde svůj vlastní styl a začne šikovně balancovat mezi humorem, akcí, romantikou i dramatičtějšími momenty. Kouká se na to dobře. Škoda, že vlastní ksicht najde film až tak pozdě. To vykrádání Zombielandu bylo chvílemi až trapné. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Entomofobické porno a vkusná, zábavná, hravá, krásně udělaná a vinně potěšující zombilendovká pičovinka, kterou místní rozumbradáčské kokotárium opět nemilosrdně sestřelilo, protože tam žádný bukvoid nedělal „vžuuuum“ v přiléhavých pastelových legínách a ani to nebyla černobílá manýristická pruda pro sebesodomizující se pozérské teoretiky. Kompenzační plná palba, a to bytostně nesnáším prkenného homoslizáka Dylinu Oubrajena. Kdokoliv pod čtyři by zasloužil narvat do prdele obří krtonožku, aby se trochu uvolnil a přestal se brát tolik vážně! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale i na nepříliš ambiciózní wannabe oddechovku je to šíleně unylé a bez nápadu. Od dobrodružné fantasy s monstry (s potenciálně neomezeným množstvím monster) chceme zábavnou a svižnou atrakci s monstry, a ne takhle uondanou a neustále se zastavující teenagerskou pohádku, kde příběh vlastně neexistuje. Vůbec nic v tom není zapamatovatelné, efekty jsou bídné a cliffhanger hrozně slabý, s neskutečně odfláklým climaxem. Alespoň ten pes a dvojice trosečníků si získá sympatie, jinak je to opravdu hrozná nuda a charakter hlavního hrdiny už více šablonovitý ani být nemohl. 40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přece tuhle milou, vtipnou, akční a vizuálně podmanivou pohádku pro předpubertální až ranně pubertální děti nezaříznu jenom proto, že už nejsem dítě. Být mi deset dvanáct, budu u tohohle filmu učůrávat blahem. Takže výjimečně jsem objektivní a zaokrouhluju nahoru, i když v mým věku a s mou cynickou psýchou už mě pochopitelně film nijak významněji neoslovil, nesnáším čokly a jako prcek jsem střílel s vlastnoručně vyrobeným lukem a šípama určitě líp, než ten dospělej trouba v hlavní roli se svým podivným samostřílem. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)
  • I přesto, že je film přirovnáván k Zombielandu (2009), tak hlavní inspirací byla videohra „The Last of Us“. Hlavní postava se jmenuje Joel a tričko s palmami, které nosí, je stejné, jako nosí postava Ellie ve hře. (Sancoo)
  • Ve filmu si roli psa jménem "Boy" zahráli ve skutečnosti 2 psi plemene Australská kelpie, a to pes jménem Hero a pes jménem Dodge, kteří se v hraní střídali. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama