Reklama

Reklama

Thajský mistr Tong Pom se nesmíří s porážkou a brutálně zavraždí mladého šampióna Kurta Sloana. Příběh pokračuje po několika letech. V tělocvičně, kterou vede, učí Kurtův mladší bratr David mladé bojovníky zápasit. Nejlepším žákem je Brian, ctižádostivý, nevyzrálý talent, přímo posedle toužící se prosadit. Dá se zlákat dohazovačem sportovců Maciahou, pracujícím pro thajskou organizaci. Vlastní ji Sangha, otec zabijáka Tong Poa. Mezitím vyhledá Davida starý mistr Xian. Jako učitel odevzdá mladíkovi finesy bojové dokonalosti. Nicméně zákeřný Tong Po zlikviduje i nadějného Briana. Ačkoliv Xian a jeho žák neuznávají filozofii pomsty, vyzývá dospělý adept bojového umění thajského vládce k boji na život a na smrt... (Intersonic)

(více)

Recenze (101)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Na tyto snímky už bude samozřejmě zírat jen mně podobná generace, která mládí trávila v 90. letech a nebude si na těchto "klasikách" hledat zbytečné chyby. Nicméně: s jedničkou nesrovnatelné, potěšila přítomnost Xiana a Tong Poa, fighty velmi slabé a finále bohužel absolutně nejslabší. Sasha do této role zbytečný, scénář nulový. Navíc v českém dabingu hlavního záporáka jmenují jako Tong Pao, takže máte neustále reminiscenci s Kung Paem z čínského bistra. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Tsshehehe.... Čéče... Mitchell chce navázat tam, kde Van Damme skončil?? To by potřeboval deset let v kuse klikovat, patnáct let bez přestání shybovat a nechat o svý břicho rozlousknout nějakou tu tykev. Nesálá z něj charisma, nemá kopy, chybí mu elegance, nemůže se opřít ani o trénink mistra Xiana, protože ten neexistuje, Xian mu přišel jen říct, že si přečetl knížku o zvířatech, a mele neskutečný cancy. Příběh jede po šablonovitých kolejích, trapným způsobem se přijde poprat Hues, Tagawa zase nechá vyniknout jen svoje šikmé oči a mimiku, souboje působí hodně špatně, ale všechno je to o protagonistech: kamera ráda zůstane statická, když sleduje Van Dammovu ladnost, lehkost a rychlost, když roztáčí svoje ´děla´ v Kamenném městě v prvním díle, tady musí kamera schválně zabírat jen nohy, hlavu nebo ruce a navíc se v zápasech hodně stříhá, aby se nepoznalo, že je všechno na hovno. No nic, jedeme dál, třetí kolo se blíží... ()

Reklama

Monco 

všechny recenze uživatele

Dávám dvě hvězdičky, ale to jen z nostalgie. Tohle je prostě to pokračování, které se nepovedlo a které bývalo zvykem. Tong Po vlastně všechny zabije kromě mistra Xiana a ten trénuje bratra Davida(o kterém není ani zmínka v první díle, zvláštní co?) a ten potom v závěrečném souboji vyhraje, jak jinak ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je tenhle díl velmi podhodnocený. Van Damma tu nemáme, jedničku to nepřekoná, ale přesto bylo tohle skvělé rodinné drama. Sasha Mitchell je skvělý nástupce Van Damma. Má to příběh, dokonalý soudtrack. Ve filmu mi trošku vadilo, že Zien Davida trénoval ne tak zostra a že Mitchell Tong Poa porazil bez nějakého velkého výcviku. Přesto se mi film hodně líbil. Hodnotím 87% = **** PS: Nooo po letech dnes v roce 2020 když film vidím opakovaně, tak musím uznat, že na nějakou objektivitu seru, je to to nejskvělejší rodinné, sportovní drama s hlavním, skromným hrdinou Davidem Sloanem, jaký jsem kdy viděl, plný počet hvězd je zde určitě na místě!!!! :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1989 mal premieru snímok "Kickboxer". Stal sa kultovou záležitosťou v oblasti filmov zaoberajúcimi sa bojovými umeniami. Hlavnú úlohu stvárnil Jean-Claude Van Damme. Bol vtedy v najlepšej forme. O dva roky neskôr bola natočená druhá časť "Kickboxer 2: Cesta späť". Lenže zmenil sa režisér a zmenil sa i predstaviteľ hlavnej úlohy. Charizmatického Van Dammeho nahradil smiešny Sasha Mitchell. Ako strelený Cody Lambert zo seriálu "Krok za krokom" bol celkom zábavný, ale ako kickboxer pôsobí hodne trapne. ** ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama