Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Peyton Westlake (Liam Neeson - Schindlerův seznam, Rob Roy) je před realizací velkého objevu syntetické kůže, když gang vedený sadistickým Robertem G. Durantem (Larry Drake) zničí jeho laboratoř. Popálený Westlake se s přítelkyní Julií rozhodne přestavět zničenou laboratoř a obnovit spálené poznatky. Stojí však před vážným rozhodnutím. Má začít nový život s Julií a nebo se má jako Darkman - muž s novou identitou - mstít a bojovat za spravedlnost? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Tak o tom se zde v nowinkách již nepíše. Ale pro mě osobně, nebude Campbella nikdy dost.;-) No, od 13.5. si ho aspoň užiji v Evil Dead the game.;)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

Komix to sice je, ale ten vyšel až PO filmu a je jím inspirován, nikoliv naopak.

deblasco

deblasco (hodnocení, recenze)

sklamanie, sklamanie a este raz sklamanie... kto cital komix, musi byt rozcarovany z tohto "veldiela"... dejova linia este ujde ale proste vadia mi take prkotiny... take ako keby nedorobene veci, len dufam ze to nebol zamer lebo ak hej, je to gyc ak mali neschopny tim, tak hold...

Související novinky

Vrátí se Sam Raimi k dalšímu superhrdinovi?

Vrátí se Sam Raimi k dalšímu superhrdinovi?

07.05.2022

Režisér Sam Raimi (Lesní duch, Spider-Man) poslal čerstvě do kin novou marvelovku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, která má nakročeno k tomu stát se dalším velkým hitem pro studio. Úspěch je… (více)

Reklama

Reklama