Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Bollek 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to i o trochu víc než jednička. Jackie Chan toho předvedl zase o trochu více, je tu víc povedených vtipů. 2 krásné holky. Ale Tucker má naprostou většinu hlášek stále hloupou a přijde mi, že už tím i Chana nakazil. Ale jako dvojici jim to docela dobře klape. Když se ve dvojce navíc Tucker naučil i bojovat, je už i něčím prospěšný. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po zdařilé Křižovatce smrti přichazí díl druhý a já jsem rád, že si tvůrci usmysleli, že natočí pokračování. Akčnější, svižnější, a zábavnější film, který má i lepší scénář než díl předchozí, tak těmito slovy by se dal tento kousek vyjádřit. Chris Tucker už mi lezl méně na nervy a kdykoliv se objevil na plátně tak jsem se chtěl smát, protože to co předvádí je nezapomenutelné a velmi vtipné. Jackie Chan předvádní více bojového umění, které je neuvěřitelné. Dále potěšila přítomnost krásné Roselyn Sanchez. Určitě lepší než jednička a já se těším na díl třetí!! ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

pod kýmkoliv jiným by ten film vypadal o stoprocent lépe! Ratner by si měl podat ruku s McG a vyrazit přes rozkvetlou louku do západu slunce, konec stmívačka a v titulkách prostřihy na jejich společné sadomaso hrátky v kůlně u dědy! Film je naplněn klišé, jen kopíruje druhý dil, nechá Jackieho skákat a kopat, vyhýbat se ranám a Tuckera žvanit. jasně utáhnou to protože tohle umí, ale vůbec tu není snaha využít nějaký potenciál. Cokoliv inovovat. zkusit něco jinak. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevím, nezdálo se mi to o nic lepší ani horší než jednička. Oproti prvnímu dílu ale musím jednu hvězdu ubrat, protože tady už mě ani nebavila ta propojovací ústřední dvojice (stačilo jednou, ne?) Děj mi byl dost u chlupaté prdele, takže jediný, co mě tam bavilo, byly hlášky Ch. Tuckera a bitky J. Chana. Takže co mělo zaujmout, zaujalo a zbytek byl shit. Obzvlášť trapný mi přišly ty jejich různý tanečky a tak. Naopak dokonalej byl buzerantskej prodejce hader v podání Jeremyho Pivena, chch. Krásu Ziyi Zhang není třeba opětovat, ale jinak role to byla hrozná. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +choreografie, občas vtipné hlášky a situace, fain ženské představitelky -odehrává se většinou ve tmě, strašná tuna klišé/// Tak není to takovej odvaz jak by se dalo čekt, spíše mírnej nadprůměr. Obšas zajímavá hudba, na dnešní dobu však slabší efekty i akční scény./// Celkem 60%/// ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Don Cheadle (Kenny) souhlasil s účinkováním v tomto filmu pouze za podmínek, že bude bojovat s Jackiem Chanem (Lee) a bude mluvit čínsky. (SG-1)
  • V jednom rozhovoru Roselyn Sanchez (Isabella Molina) řekla, že Zhang Ziyi (Hu Li) se od ní chtěla učit anglicky, od čehož ji ovšem Sanchez odrazovala, aby kolegyně kromě angličtiny nepochytila i hispánský přízvuk. (SG-1)
  • V jednom z rozhovorů prozradil režisér Brett Ratner, že scénu, v níž Chris Tucker (Carter) zpívá karaoke, bylo problém natočit. Tucker odmítl napodobovat Michaela Jacksona, dokud běžely kamery. Mimo kameru tím ale všechny ostatní bavil. Režisér proto kameramanům řekl, aby ho při tom natočili nepozorovaně. (SG-1)

Reklama

Reklama