Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium se snaží vylákat Obi-Wan Kenobiho. (Disney+)

Recenze (76)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to vypadá, že jediným trumfem tvůrců byla Třetí sestra (o co, že dostane vlastní seriál). Docela málo na nejočekávanější hraný SW seriál… Těšil jsem se na to, ale je to jedna velká scenáristická bída, navíc nevýrazně zrežírovaná. Jestli poslední díl nabídne i něco víc než jen druhý (chabý) souboj Obi-Wana s Vaderem zakončený dalším Obiho útěkem na poslední chvíli, budu to (možná) považovat za zázrak. Ach jo. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sledovacie zariadenie znemožní rebelom únik a tak ich Impérium dobehne. Začína bitka o holý život do ktorej sa zapojí aj sám lord Vader. Tretia sestra sa vráti späť do minulosti a pohne sa v nej svedomie. Prevedenie: Vynikajúca epizóda plná akcie od začiatku do konca. Dostavujú sa aj tie dlho očakávané emócie ktoré absentovali v prvých dieloch, ktoré stavali výhradne na nostalgií. Teraz je príbeh plnohodnotný. Som spokojní a teším sa na finále. 94% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže v minulosti bylo k smíchu, že stormtroopeři nebyli schopní nikoho trefit a sami padali po zásazích do ramen a nohou, tak v tomto seriálu se neschopnost a nedůslednost šíří SW universem jako mor. Nejenže je problém někoho chytit, ale dokonce ani smrt už není, co bývala. Scenáristé svou tvůrčí neschopnost přenáší na postavy, které sice nechávají zabíjet...ale podle potřeby jim dají dar rozchodit cokoliv. Po této epizodě už nebude žádná smrt jistá a to ani rukou Vadera. Nic moc jsem nečekal, ale jsem zklamaný. Tím, jakou neúctu projevují tvůrci divákovi. Chow je na akční scény levá, scéna útoku byla chaotická změť laserových paprsků...to se dalo sledovat snad jen se svářečskou kuklou. Způsob jakým Obiš opět uprchl byl laciný, stejně jako bylo jednání Revy hloupé. Místní uslintávači budou bez sebe ze záběrů na Anakina a nějaký děj je zajímat nebude, ale za mě to byla jedna z nejhorších hraných seriálových epizod. Ano, můžete kostrbatě vysvětlovat, co a proč, ale v hloubi duše budete vědět, že vám láska k SW zatemnila rozum...že je to fakt sračkárna. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky jsou esencí toho, čím tahle show měla být už od počátku – o konfliktu Obi-wana a Anakina, ne o redemption arcu Revy (a ano, souhlasím, to digitální omlazení by protentokrát fakt prospělo, ale to už je naprostá marginálie). Sice se mi líbila ta syrovost, jakou je pojatá ta nefalšovaná antagonistická osobnost Vadera, ale celému seriálu pořád něco chybí – což není moc dobrá vizitka. Tvůrci opět jedou na jistotu a mně fakt láme srdce, že ten lazy-writting a ta sterilní low-budget režie (paradoxně od nejbohatšího korporátu) celý zážitek tak extrémně kazí. Hodně tomu nadržuju, a to mě taky upřímně netěší. ()

The.Aticus 

všechny recenze uživatele

Nostalgia hrá na plné obrátky a brnká po tej správnej strune.  Vaderrova síla sa konečne priblížila k neprekonateľnej scéne z Rogue One, a Ewan McGregor je proste Obiwan telom aj dušou. Jediná škoda tohto seriálu je počet jeho epizód. Piata epizóda ho konečne okorenila ako taký Slat Bae a ja len dúfam, že posledná epizóda to epicky zavŕši. Trocha ma mrzí nemožnosť komentovať jednotlivé komentáre tuna "skalných Star Wars fanúšikov" typu "Mohol by som dať štyri hviezdy, ale  keď vidím ten nevyužitý potenciál, na štvorku to nie je", alebo "Nostalgia tu funguje a vďaka nej nemám srdce dať dve hviezdy". Broooo! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Vader (Hayden Christensen) odzbrojí a srazí na kolena Revu (Moses Ingram), je vidět, že Reva nemá připnutý svůj odznak Veleinkvizitora. V další scéně už ho opět má. (Tony-Z)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno