Reklama

Reklama

Bývalí agenti státní bezpečnosti berou spravedlnost do svých rukou poté, co se dozvědí, že policisté unesli syna jednoho z nich... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Občas mi připadalo, že se tu střihač utrhl ze řetězu, protože místo mi to moc nedávalo smysl. Ale tohle je jeden z těch filmů, kde to zase tolik nevadí. Linda společně s dalšími starými estébáckými psy dokáže mladým zkorumpovaným policajtům pořádně zatopit, Dorociński coby jediný spravedlivý působí dostatečně důvěryhodně a Dominice Walo stačí, že je krásná. není to sice to nejlepší, co Pasikowski natočil, ale pořád je to víc než jen dobré. 75% ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Mezi dva hlavní hrdiny v podání Boguslawa Lindy a Cezaryho Pazury přibyla další hvězda polské kinematografie, Marcin Dorociński. Hraje jediného nezkorumpovaného policistu v celé sérii. Franz Maurer se vrací po 25 letech z vězení a hledá svého přítele z dávných dob, Noweho. Ten zase hledá syna, který zmizel a nikomu se neozývá. To oba přátele spojí a o pomoc požádají právě onoho jediného nezkorumpovaného policistu. Jenže tak trochu už tvůrci vaří z vody a přestože je i v tomto díle hodně akce i násilí, myslím si, že už stačilo a Psů bylo dost. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jsem extra spokojená .Povedl se scénář,režie a exteriéry.Výjimečně vysoce hodnotím profesionalitu dabingu.Českého.Děj měl spád a závěrečná přestřelka je na Oscara.Nevím proč evropské tvorby je všude jako šafránu.Neviděla jsem a lituji předešlé díly.Asi byly dva když tohle je trojka.Opravdu lituji.Pokud někde dají něco kloudného ztratí se to v holyvúdském škváru. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Snaha dostat do závěrečného dílu všechny přeživší postavy z částí předchozích je sice úsměvná, ale jakmile zazněl Lorencův ústřední hudební motiv, Pasikowski mě zase měl přesně tam, kde potřeboval. Franz po čtvrt století opouští vězení a jeho osud se proplétá s osudy rodiny Waldy "Nowého" Morawce (Pazura) a komisaře Witkowského (Dorocinski), který vyšetřuje zkorumpované kolegy. Navíc mu na záda dýchají Rusové, kteří s ním mají nevyřízené účty. Původní film (1992) je nepřekonatelný, ale ve jménu toho, jaký frajer je Linda coby Franz Maurer, nemůžu s hodnocením jinak. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dát si to v těsném závěsi za druhým dílem, je tak trošku šok, protože těch lety mezi dvěma díly uplynulo opravdu velmi mnoho a hlavní hrdinové už nejsou mladíci, ale to nic nemění na tom, že se nám dostane, drsnýho příběhu a já smekám před Polákama v jedný věci, viděl jsem jak Władysław Pasikowski natočil akční scény v 90 letech, působilo to amatérsky a směšně, no ale co předved tady, to je první liga. Je to jasně nejdrsnější díl celé série, postavy, kterým prostě nemůžeš fandit i když samozřejmě hlavní hrdinové by tu šanci měli, ale oni zrovna nekonaj dobrý skutky. Herec ky je to polský čili bezchybný. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama