Reklama

Reklama

Vražedná terapie

Trailer

VOD (1)

Gordon vede vlastní stavební firmu a získá zakázku na opravu části staré psychiatrické léčebny. Aby vyhrál, slíbil, že opravy zvládne v šibeničním termínu. Všichni dělníci jsou pod tlakem, a když během práce objeví nahrávky z terapie schizofrenní pacientky, začnou se dít podivné věci... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Silně nadprůměrný film z žánru Psychologický (možná psychiatrický), ale Horor? Thriller? Mysteriozní? No tedy nevím. Parádní rozebrání z toho, jak lidem ze stressu pomalu hrabe až hrábne. Pěkné, civilní výkony herců, solidní paranoia. Jediné co mi trochu vadilo, byly rozeseté nápovědy, které byly naservírované tak, že jsem pointu resp. vývoj bohužel prokoukl velmi brzy na začátku. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Filmy s podobným vyústěním nemám moc ráda, většinou mi to přijde jako podraz. Ale hororové napětí film rozhodně má. Patří do toho typu, který způsobuje nepříjemnou tíseň a nervozitu spíš než strach, za což můžou některé znepokojivé scény a hlavně pak znepokojivé vyústění. Jedna z mála rolí D. Carusa, kde mi nevadil. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Brutální psycho. Ono taky nemít v hlavě uklizeno a jít čistit blázinec ve viktoriánském stylu, není úplně košér. To pak někdo najde schizofrenní nahrávky, pustí je a neštěstí je na světě. Chvilku jsem měl pocit, že se v tom ztrácím a místy mi to přišlo jako naprostá šílenost bez ladu a skladu, ale nakonec si všechno sedlo tak jak mělo a já musel Mullanovi, Carusovi a spol. plácat rukama. Ufff! 85% ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Nenápadné, ale svojím spôsobom veľmi vydarené psycho. Slabšie momenty striedajú tie lepšie, ale z komplexného hľadiska som bol nadmieru dobre uspokojený. Záverom to naviac ešte poriadne graduje, takže po stránke napätia je to tiež v poriadku. Suma sumárum - výborný Andersonov predkrm pred neuveriteľne kvalitným Mechanikom. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co začíná jako kombinace Dirty Jobs a crossoveru Kriminálek Miami a Las Vegas, se rychle promění v úzkost působící psycho thriller o znepokojivém místě, co pohlcuje osoby náchylné k pohlcení (zdravím Jacka Torrance). Ten nekomfortní pocit je navozen v drtivé většině času za denního světla (!), digitální kamera nepůsobí rušivě a hodně prostoru postavám přináší žánrově vzácnou autentičnost. Pointa? S klíčovým prvkem snímků podobného ražení nebyl problém ani tak z hlediska podstaty, jako spíše ve způsobu podání. Andersonův Mechanik mě v tomto ohledu rozebral o něco důkladněji.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Bonner Medical Building of Danvers State Hospital. (Chatterer)
  • Téměř celý film byl natočen v administrativním komplexu Kirkbride v křídle F, ale mnohé scény byly natočeny v tunelech  na střeše a v křídlech B, C, D a E. (Verka13)

Reklama

Reklama