Reklama

Reklama

Roztříštění

  • USA Fractured (více)
Trailer

VOD (1)

Jeho žena a zraněná dcera se při návštěvě pohotovosti ztratily a zděšený muž je marně hledá po celé nemocnici. Začíná si být jistý, že doktoři něco tají. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

Figu 

všechny recenze uživatele

Docela dost přeceněnej film! Všechno je okatý a předvídatelný od začátku a je jasný jak to dopadne. To další kličkování v příběhu a nabalování kaše kolem něj je navíc a trochu zbytečný... Nebudu nic prozrazovat, každej kdo do toho půjde uvidí sám. Jen napíšu, je to hodně podobný kvalitním thrillerům plných zvratů, z konce minulýho století, kterých je už šíleně moc. Navíc ta hudba ve filmu je neposlouchatelná! Každopádně Sam Worthington, na to jaký je kopejtko, hódně dobrej hereckej výkon. A dobrý je za tři. 55% ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Před patnácti lety, kdy měl Brad Anderson na kontě excelentní horror Session 9 a mysteriózní klasiku Mechanik, vyslovovali fanoušci hrůzy a tajemna jeho jméno s úctou, tušíce v něm jeden z největších žánrových příslibů pro 21. století. Dnes, tedy o šest jeho filmů později, může být Anderson sice na oba výše zmíněné tituly stále pyšný, zároveň však nutno dodat, že kvalitám těchto snímků se žádný z jejich následovníků nepřiblížil. Fractured působí jako druhořadá variace na Mechanika, která čekání na režisérův plnohodnotný návrat přesouvá až někam do složky Nepravděpodobné. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„TÁTA SE O NÁS POSTARÁ..“ /// Kde je pravda? Kdo lže? Je táta magor, nebo jde o kšefty s lidskými orgány? Sledujeme nekonečnej propletenec pochybností, ve kterém je každej jasnej důkaz po chvíli zpochybněnej. Na obou stranách. Menší rozpočet je umně zamaskovanej atmosférou šílenosti, neustálých pochybností a nejednoznačností v chování většiny postav. Víc než s nějakými efekty si musíme vystačit s příběhem, „halucinogenní“ kamerou a hereckou mimikou, dotvářející atmosféru i děj. „Fractured“ je zajímavě natočený a napínavý thrillerový drama a pro mě rozhodně jeden z těch lepších filmů Netflixu. A je jedno, v kolikátý minutě budete tušit, že… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Začalo mi celkem dost mrdat v kouli. 2.) Stará i mladá jsou fuč! 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

William_ 

všechny recenze uživatele

7/10. Do poslední scény se ptáte jestli je to, co vidíte, skutečně pravda, a nebo to je fikce. A to ani nemusíte sledovat věřte nevěřte, protože tohle je daleko lepší. Přesvědčivé herecké výkony 2 hlavních postav (Lily Rabe už má s podobným žánrem zkušenost ze seriálu AHS) a zde si užívá svou oblíbenou roli. Jednoznačně jeden z povedenějších kousků co můžete nalézt na Netflixu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Mrskni šutrák po pejskovi... Byl tam čokl? Nebyl? Kdo ví..." Samozřejmě že pejsek tam byl. Přece jsme ho všichni viděli! Nicméně, když zápletku příběhu hned zkraje prokoukne i takový pidlooký dablblboun jako já, tak bystrooký divák tím spíš. Užít si nějaké napětí je pak dost pracné.  Ale ve filmové čekárně jsem seděl trpělivě a moc si nevyskakoval, aby nepřišla ochranka (a já nedostal na budku, že jsem předčasně vypnul film). Dvě hvězdy statečnému otci za osvobození dcery, doslova za pět minut dvanáct, zpod skalpelů a nenechavých pracek gangsterských felčarů, chystajících se ji rozporcovat na orgány, na kšeft. To od nich bylo moc ošklivé! A jak si pak zachráněnou dcerku odvážel v autě, to byla moc hezká scéna :-). Za tu si citlivé a romantické duše můžou přihodit i třetí hvězdu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • V žiadnom prípade takto nezareaguje žiadny z personálu nemocnice na zmäteného pacienta s možným poranením hlavy. (Pat.Ko)
  • Nemocnice ve filmu se jmenuje „Kirkbride Regional Hospital“. Inspiraci si režisér vzal ze snímku Vražedná terapie (2001), kdy jedna z budov ve filmu se jmenovala „Kirkbride Building“. (TheSpearCZ)
  • Natáčelo se ve Winnipegu v provincii Manitoba v Kanadě. (Rominator)

Reklama

Reklama