Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ano, s přibývajícími díly přibývá i množství naprosto debilních dílů. Ano, úroveň velké části vtipů je naprosto ubohá. Ale ve většině dílů se přesto několikrát pořádně zasměji, a nakonec mě dodělají ty jejich přeřeky. A když ty jejich excesy následující den probíráme s kamarády, smějeme se i těm největším pí..vinám, jaké si snad dokážete představit. Už za to, jak nás každý díl dokáže zabavit na týden i více, musím dát * * * * ()

choze 

všechny recenze uživatele

Než se snažit být vtipný, pokusím se radši o něco mnohem těžšího - být objektivní. Ten neúnavně omílaný pubertální dvojsmyslný humor je opravdu zoufalý a Genzer by zasloužil ránu z milosti, ale na druhé straně pokud bych si mohl tu kazetu Best of Tele Tele sestavit sám, nebyl by problém z oné několikaleté produkce ty dvě vtipné hodinky vybrat (za výjimečně povedenou považuju např. většinu hudebních parodíí). Suchánkovo vychcané alter ego taky není špatné a s Cardou Retardou bych dokonce neváhal spojit do jedné věty (prosté záporů) i slovo komik. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Duo Genzer + Suchánek, doplněné Cardou Retardou a Veropipkou Žilkovou, imituje televizní vysílání - mohlo snad něco takového skončit úspěchem? Mohlo, samozřejmě, jsme přece v České republice, kouzelné zemi, kde oblíbenosti u homo pivosbůčkos dojdou i takové "talenty" jako jsou sourozenci Gondíkovi, Éda Hrubeš nebo superstars Eva a Vašek. Vzhledem k těmto jmenovaným už mělo "Tele Tele" se svým ne až tak děsivým, odpudivým a trapným ansámblem zaručeno, že ho nenechám kraulovat v odpadu. Vysílání TV hovNOVA se pyšní nevalnou úrovní a často paroduje samo sebe, Genzer se Suchánkem tedy měli těžkou konkurenci. Popasovali se s nízko nastavenou laťkou obstojně, poměr (u nemnoha vydařených dílů) 2/3 trapností na 1/3 úsměvných vtípků je dostatečný, abych udělila i druhou bludičku. Takový imho snesitelný podprůměr, no, ale pro inťouše jde dost možná o smrtící záležitost, pokud se tedy nějakého chcete zbavit, pusťte mu "Tele Tele".:-). 36% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě bych tvůrce téhle šaškárny nezatracoval, asi tak každá 25.scénka se jim povede. Ale že by to byla moje krevní skupina, to tedy ani náhodou, ostatně jako drtivá většina pořadů na Nově. Jinak jen na okraj - lidé, co tento pořad zarytě obhajují, asi pozbyli smysl pro rozlišení kvality od šmejdu. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dívám se na to spíše výjimečně, úroveň humoru je velmi kolísavý - od velmi vtipných scének (především parodie na novácké pořady a reklamy) až po často trapné a stupidní. Navíc (ale jinak to asi nejde) velmi zřídka přichází nové originální nápady a pořád týden co týden se opakují stále stejné vtipy - viz třeba pořad Na vlastní bulvy, jehož pointa je často na jedno brdo. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno