Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dívám se na to spíše výjimečně, úroveň humoru je velmi kolísavý - od velmi vtipných scének (především parodie na novácké pořady a reklamy) až po často trapné a stupidní. Navíc (ale jinak to asi nejde) velmi zřídka přichází nové originální nápady a pořád týden co týden se opakují stále stejné vtipy - viz třeba pořad Na vlastní bulvy, jehož pointa je často na jedno brdo. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Poměrně zoufalý pokus o noční zábavnou show. Občas se tam něco zábavného sice našlo a kolem toho roku 2000 když mi bylo 8-10 tak jsem si připadal strašně drsně, když se mi nějakou náhodou povedlo se na to v noci dívat, ale dnes, když to vidim tak většina z toho není nic jiného než hromada trapností a kravin. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Je to jedna z mála seriálových nebo estrádních aktivit, která Vás na Nově nesloží. Ty čtyři jsou tam aspoň pořád stejní narozdíl od ostatních "Nováků" šaškujících a pitvořících se ve zmíněných estrádách. Beru to jako ultrarecesi, aspoň si člověk čas od času vypláchne mozek, ale sledovat to každý týden, tak asi uberu z hodnocení. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Když člověk neví, tak je vždy lepší komentář vůbec nepsat, ale já zde udělám svou malou výjimku. Pořad je jen pro vybrané diváctvo. Ne každý ho chápe, nebo ne každý se tomu směje. Já osobně se na to občas podívám. Nejvíce mě dokáže udolat, když vidím jak začínají najíždět do vtipu, který je již od úplného začátku zcela jasný!! Po té si musím akorát vytrpět to zdlouhavé dokončení ubohého a totálně průhledného vtipu plus trapný smích který přichází až úplně po zkončení všech veselých pochodů, snad proto, aby to neuráželo ani pomalejší diváky. Každopádně nejvíc se nasměju u závěrečných zkažených scén, které mají nadpoloviční váhu u mého hlasování. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tady si ze mě někdo dělá prdel a to se řeknééééé. To máte jako dětský kolotoč na kterým je jen jediný autíčko Porsche a všichni se hrnou právě na něj. Jenže na vás se dostane jen jednou za čas, pokud vás nepředběhne tlustý díte s cukrovou vatou. Přesně tak je to s vtipností a originalitou Telat Telat. Jeden z 10ti dílů stojí za zasmání a ostatních 9 je k pláči a hluboké tryzně za kouzlo televizní zábavy. Když sem tam před časem posílal nabídku scénářů, ještě sem netušil kam bude ta čtveřice schopna zajít a tak mě ani nemrzí, že si jich nikdo ani nevšiml. Páč pak bych byl za to všechno zodpovědný i já sám. Takže pokud máte rádi parodie a nervomocí s made in czech pak radši koukněte na Českou sodu. Dvě hvězdičky za slušný rozjezd v dobách dávno minulých a za leckdy podařené politické parodie. Asta la vista amígos. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama