Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Milado, představ si, že mezi námi k něčemu došlo. Ale moc nefantazíruj, ať nepřijdeš do jinýho stavu." Kdo si počká ten se dočká a kdo hledá, ten najde. I v Tele tele byl totiž občas k zaslechnutí slušný vtípek, ale obvykle to chvíli trvalo, než zazněl a navíc byl schován pod hromadou balastu. Já jsem se k němu svého času prodíral, ale pak jsem musel čím dál častěji odolávat sexuálním útokům paní Veroniky a Cardy Retardy, což mou sedací partii poměrně rychle přestalo bavit. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně výborný a zábavný pořad a jen škoda, že ho už v TV nedávají. Sice v posledních dílech ztrácí dost kvalitu, když odejde Carda Retarda, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček. Hlavními aktéry byli Michal Suchánek a Richard Genzer, v pořadu též účinkoval Josef Carda a Veronika Žilková. Pořad byl založen na parodování televizních pořadů: (Sedm čili 7 dní) - 12 čili dvanáctka, Archivní tajemství, (Chcete být milionářem?) - Chcete být bankrotářem?, (Nováci) - Kopečkovic, Kronika přátelství Zbyška a Ctirada, (Na vlastní oči) - Na vlastní bulvy, (Občanské judo) - Občanský Jouda, (Střepiny) - Pepiny, (Rady ptáka Loskutáka) - Rady ptáka Votvíráka, (Snídaně s Novou) - Snídaně s nohou, (Městečko South Park) - South Prag, (Televizní noviny) - Telenoviny, (Teletubbies) - Teleblbís atd.. Nejoblíbenější pořad. / Viděné epizody cca *190.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Fekální humor dua Suchánek - Genzer nechápu. Je možné, že to o humoru vůbec není. Pořad mi byl doporučen jako super sranda záležitost kamarádem... Po částečném zhlédnutí několika dílů (snaha tu byla) jsem nad kamarádem i pořadem jen kroutil hlavou. Snad je to tím, že už jen oba protagonisté mi nejsou příjemní na pohled i bez toho aby začali mluvit... Ne, toto není šálek mého čaje. To je pořádná česká poctivá žumpa. - ODPAD ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelné pondělky ve společnosti Tele Tele a South Parku, který šel hned poté. Od Genzera se Suchánkem snad nikdo neočekával inteligentní humor "českosoďáckého" střihu, tohle byla prostě ujeťárna a nekompromisní parodie především domácích (tedy nováckých) pořadů. Když už pro nic jiného, tak díky kyselým ksichtům Radka Johna nebo Petra Kotvalda (kteří byli v Tele Tele tak skvěle zparodováni) tento pořad stál za to. Po reinkarnaci s Pavlem Kikinčukem nahradivším Josefa Cardu už však byla úroveň zanedbatelná a pořad tak nekoukatelný. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Duo Genzer + Suchánek, doplněné Cardou Retardou a Veropipkou Žilkovou, imituje televizní vysílání - mohlo snad něco takového skončit úspěchem? Mohlo, samozřejmě, jsme přece v České republice, kouzelné zemi, kde oblíbenosti u homo pivosbůčkos dojdou i takové "talenty" jako jsou sourozenci Gondíkovi, Éda Hrubeš nebo superstars Eva a Vašek. Vzhledem k těmto jmenovaným už mělo "Tele Tele" se svým ne až tak děsivým, odpudivým a trapným ansámblem zaručeno, že ho nenechám kraulovat v odpadu. Vysílání TV hovNOVA se pyšní nevalnou úrovní a často paroduje samo sebe, Genzer se Suchánkem tedy měli těžkou konkurenci. Popasovali se s nízko nastavenou laťkou obstojně, poměr (u nemnoha vydařených dílů) 2/3 trapností na 1/3 úsměvných vtípků je dostatečný, abych udělila i druhou bludičku. Takový imho snesitelný podprůměr, no, ale pro inťouše jde dost možná o smrtící záležitost, pokud se tedy nějakého chcete zbavit, pusťte mu "Tele Tele".:-). 36% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama