Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Slovní průjem. Pokud chceme nomen omen pro úsloví "n@vácká zábava", máme ho zde. Snad jediný televizní pořad, za jehož bezbřehou ubohost se stydím a mám chuť zvracet. Už od dob České sody si mnoho lidí myslí, že parodovat zpravodajství či pořady určité TV stanice může snad každý. To by ovšem chtělo od tvůrců této žumpy nějaký takový nevyčerpatelný geniální gejzír nápadů jako měl Petr Čtvrtníček. Zamysli se nad tím Richarde. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jak já je v dětství milovala! Vždycky, když jsem byla nemocná (a nemusela jsem druhý den vstávat do školy), seděla jsem u televize a při prvních tónech znělky jsem pomalu výskala radostí. Telekrám, reklamy, Chcete být bankrotářem, pak ta parodie na "Esmeraldu"... myslím, že tento pořad se dá považovat za kultovní záležitost. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tejto show bola nestabilná kvalita jej scénok. Štyria trhlí tvorcovia vsadili na všetky karty, čiže od úplnej stupidity až po absolútnu genialitu. Ak by som to mal zhrnúť percentuálne, tak mi vtipných pripadalo zhruba 33% tejto show. Ale nikdy mi nedalo tento silno autorský počin televízie Nova vynechať, ak som bol zhodou okolností doma. U mňa vedú teleblbies, v nich je tá genialita a stupidita zmiešaná. Takže aj vyjadrujú celý môj prístup k Tele Tele. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Snažilo se to být něčím na způsob České sody - nepovedlo se. Snažilo se to být něčím na způsob Tlučhořovic rodinky Oldy Kaisera a Jirky Lábuse - nepovedlo se. Snažilo se to být vtipné - nepovedlo se. Ano, celé se to nepovedlo. Trapné, bez nápadů (a když s nápadem, tak s cizím, ukradeným), beze smyslu. A já byl bez chuti. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Pri tom tempu, se kterym tato ctyrka chrlila svuj humor televiznimi bedynkami, neni divu ze postupem casu, uroven klesala a klesala. Spis se divim, ze nezacala klesat uz drive. Chtelo to ubrat na tempu a trochu namahat tu nasi mozkovnu. Bohuzel, v dnesni dobe prevladaji penize nad umenim," takze pokud to ma sledovanost, koukejte z toho co nejvic vytriskat penize" - jak bullshit motto, pani kravataci. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama