Reklama

Reklama

Ichi the Killer

  • Japonsko Koroshiya 1 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sakra...nezůstal nikdo, kdo by mě zabil. Krví prosáklým příběhem japonského podsvětí nás provází bezohledný stroj na zabíjení Kakihara. Na cestě za svým osudem Ichim předkládá zívající blonďák Evropanům neortodoxní druhy násilí v duchu unikátní asijské cesty. Tento film opravdu není pro diváky se slabšími nervy nebo pro ty, kterým se z většího množství krve dělá nevolno. Režisér Miike své publikum rád šokuje - a ve svém oboru je mistr! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

UrbanScythe

UrbanScythe (hodnocení, recenze)

Hmm tenhle film je hodně kvalitní bohužel člověk musí znát mangu aby ho opravdu ocenil.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Výborný film, ale bohužel mi nepřišel prakticky ani trochu brutální. Čekal jsem větší maso, ale jinak je to fakt geniální.

K3LTidlo

K3LTidlo (hodnocení, recenze)

Tenhle film je jen potvrzením toho, že mezi genialitou a šílenstvím je opravdu malá hranice. Víc šílený/pohodový, chaotický/lineární film jsem neviděl. Kakihara tomu dává úplně jiný rozměr, přes to jaké je zvíře člověka naprosto uklidňuje, zatímco Ichi vše totálně rozsekává na nejvyšší schizoúrovni. Absence kladných charakterů, násilý a úchylnosti všech tvarů a chutí. Člověk nakonec zjistí, že dva nejnormálnější "lidi" z filmu umřou na konci, jako poslední. Stejně jako je to s hranicí šílenství a geniality, tak to bude s mým hodnocením. Kdyby to nebylo tak geniálně šílený, tak těch 90% nedám.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

ABCD Marta: Taky jsem to tak pochopil, ale závěr jsem si musel pustit několikrát, abych si to srovnal v hlavě. To že skočil sám mi došlo hned, ale nemohl jsem přijít na to kdo a proč se oběsil. Ichiho už jsem dlouho neviděl, ale myslím, že se Kakihara v koupelně netvářil moc živě. Ta scéna na mě působila tak, že se směje divákovi. IMHO to bude mít nějakej alegorickej význam.

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

ABCD Marta: hej to vyzerá vcelku dôveryhodne, aj keď je isté, že to je jeden z najdivokejších dejov použitých čo som videl..

ABCD Marta

ABCD Marta (hodnocení, recenze)

Jango_Fett: já ten konec pochopil následujíce: Kakihara si to, že na něj Ichi zaútočil, prosekl mu čelo a následně jej shodil dolů ze střechy, pouze nalhal a skočil sám.... takže jakmile Džidži odkryje vlasy Kakihari a zjistí, že tam nemá žádnou jizvu po střetu s břitem Ichiho, pochopí, že Ichi skoncoval se zabijením a překonal onu hypnózu, kterou Džidži na Ichiho používal .... následuje záběr na chlapce, který neustále kope do Ichiho, jenž řve, jak malé dítě.... a proto se Džidži oběsí, nemá totiž už ,,svého" zabijáka.... AVŠAK ! poté je zde ještě ten záběr Kakihara, který sedí v koupelně a otevře svou tlamu - jenže ten nechápu :( ................ můžu se ale i mýlit a celé to mohl být úplně jináč

fishki

fishki (hodnocení, recenze)

Tvar, ktora sa smyka po stene je asi ten najlepsi filmovy zaber...

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

mam taku teoriu ze ten typek co sa obesil si vlastne najimal schizofrenickeho kakiharu/itchiho lebo on vlastne nikdy nevidel itchiho, ale tej otvorenej hube nechapem .. ako efekt sila..

Jango_Fett

Jango_Fett (hodnocení, recenze)

Může mi vysvětlit někdo konec toho filmu? Nějak jsem ho nepochopil - Kakahira tam má rozseklé čelo od Ichiho, spadne dolů a tam se zabije. Pak je záběr jak si ho ten maník co za to mohl prohlíží, odhrne mu vlasy a Kakahira má čelo zase v pořádku (wtf ??). Potom je záběr jak se dotyčný oběsí na stromě (pravděpodobně neunes to že takhle využili Ichiho?) a tento záběr je prolínaný záběrem Kakahiry který někde dřepí (myslel jsem že je po smrti??) a otevře svoji gigantickou tlamu. Opravdu to nechapu, objasní mi někdo co tím chtěl autor říct? Ten film je fakt pěknej, tak mě štve že nechápu závěr :).

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Dívat se na tohle, když se sami právě zmítáte ve víru sadistických sklonů, je teprve bájo.

666teen

666teen (hodnocení, recenze)

Doufám, že pod nenápadným logem B Cult se objeví víc podobných lahůdek. Zatím tedy LEVNÉ KNIHY rules! A nejen za Ichiho.....

LeG!oN

LeG!oN (hodnocení, recenze)

No nevim jestli jsem na tom už tak špatně, ale mě osobně to nepřišlo zas tak brutální abych se to bál pustit :-). Každopádně některý scény jsou opravdu silný kafe.

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Tenhle film mam doma uz pekne dlouho a kdyz jsem ho proklikaval a zahlid nektery ty neskutecne brutalni a uchylny sceny, tak jsem se uplne zdesil... Uplne mam strach si to pustit - a to mam pritom jinak brutalni a nasilne filmy dost rad, ale vsechno ma sve hranice. Jsem moc zvedav, jak se mi to bude nakonec (ne)libit, az se jednou odvazim si to pustit. :)

Triple H

Triple H (hodnocení, recenze)

do riti! to nie je dobre - o tom ten film je - o násilí a jeho rôznych formách a obmenách (o tom bol už aj pôvodný manga comics). vystrihnúť z neho tie najnásilnejšie scény je ako vystrihnúť detailné scény z porna - a všetci vieme, že to sa nerobí :-)

korinťan

korinťan (hodnocení, recenze)

Tak v Levných Knihách vydali sestrříhanou verzi. Minimálně tam chybí nejbrutálnější scéna (mučení prostitutky), což je možná dobře.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

pozor! tento snímek se chystá na podzim na dvd od LK .. za 99,- !!!! ... datum ješte není upřesněno... ale máme se na co těšit...

Ravenus

Ravenus (hodnocení, recenze)

Naprosto skvělý film. Někomu se může zdát úchylný, a přiznejme si, on úchylný je, ale zároveň je neuvěřitelně zábavný. Po celou dobu sledování jsem se výtečně bavil a Ichi se dostal do mého Top 10 na první místo. Je sice brutální, ale film nestojí jen na brutalitě, jako tomu bylo například u fiaska jménem Hostel, ale na skvělých hercích a famozním ději. Kdo má rád japonskou kulturu, tak se mu to musí líbit.

 (hodnocení, recenze)

Nejprv sem si myslel, že ten týpek na obalu je ten masakrál man, ale nebyl, Ichi svim ksichtem působil fakt jako trubka. Kakihara jo dobrej saďour a záporák. Vyvražďovaček tam je málo, ale když nějaká je, tak stojí za to, toliko vnitřností sem snad ješte pohromadě neviděl. Jinak sem ale moc nepobral ten děj, oč se tam jedná, ale jinak dobrý.....d;-)

D.i.d.i.

D.i.d.i. (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších hororů co sem kdy viděl. Rozhodně na něj budu dlouho vzpomínat!! :)

Reklama

Reklama