Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Berry 

všechny recenze uživatele

Banda uječených blonďatých krav..Nic víc...Vlastně je tohle něco jako ,,remake" na jedničku. Elle má na začátku nepřítelkyni a na konci filmu se z ní stane přítelkyně. Elle se na začátku něco nedaří, ale na konci se jí to podaří... Jediný rozdíl je v tom, že je to tentokrát pěkně trapný a hlavně NEvtipný... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už se nedalo. Absolutně se nedala vydržet ani jedna jediná vteřina tohoto hodně ultra hloupého filmu, který žánrově nemám kam zařadit. Jako komedie to totiž nemělo jediný vtip. Asi to byl horor spáchaný na divákově trpělivosti a toleranci, protože dokoukat to celé dalo obrovskou námahu. Dějově to nedokážu popsat, protože to bylo o ničem a nějaká nosná zápletka úplně absentuje. Po filmu jsem si řekl, že není možný, aby tohle někdo natočil a poslal to do kin. 0% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také peklo ako Miss Congeniality 2, ale v každom ohľade je to oveľa hlúpejšie ako jednotka. Zrazu všetci viac nepríjemne prehrávajú. Zápletka je menej zaujímavá a skôr hlúpa a kopa vecí, čo v jednotke fungovalo, už nefunguje. Ale vďaka Reese sa to raz dá prežiť. 5/10. Som zvedavý, či fakt raz vznikne trojka. ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Film od diváka vyžaduje prijať obrovskú dávku nadsádzky. Aj tak však zostáva rovnako umelý, ako ženy v ňom a úsmevy hlavných predstaviteľov. Skôr mi to pripadalo ako reklama na kozmetiku, alebo sprostá propaganda, niečoho čo neexistuje, ale často sa spomína – americký sen. Na natočenie niečoho podobného naozaj treba mať žalúdok. A hlavne treba mať ten správny bezcharakter, aby človek mohol na niečom podobnom zarábať. Pravá Blondínka 2 je primálo vtipná na to, že to má byť komédia. Ja osobne som sa nezasmial ani raz, ale beriem sa s rezervou. Pripadalo mi to nudné a priveľmi urečnené. Ľutujem každého, kto film pozeral s titulkami. Apelujem na tvorcov: Tretie pokračovanie už, prosím, NIE! Odporúčanie potenciálnym divákom: Siahnite radšej po dobrej knihe. ()

eMeMko odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tady, po dlouhé době jsem zhlédl něco, co můžu s klidem ohodnotit jako odpad. Pokud mi u předchozího dílu hodinka a půl utekla jako voda, tady to bylo naprosté utrpení. Děj se neuvěřitelně vlekl, herecké výkony byly strašné a hlavní zápletka s čivavou mě donutila k přemýšlení, na čem všem Kate Kondell jela, když psala tomuto “zázraku” scénář. Více k tomu asi nemám co dodat. Za vše mluví i to, že ačkoliv mě má žena první díl doporučovala, od tohoto druhého mě již odrazovala. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)

Reklama

Reklama