Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Caitlin Custer), mladá žena hledající práci, si všimne nabídky v místním pohřebním ústavu. Kontaktuje tedy jeho správce s příznačným jménem pana Montgomeryho Darka (Clancy Brown) a stává se jeho novou asistentkou. Při společné prohlídce márnicí vypráví pan Dark několik děsivých příběhů z temné historie města Raven's End a těch, kteří v něm zemřeli. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (92)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Hneď z prvých záberov sa na mňa valil kolotočársky vizuál. Veľkolepý rozjazd a pestrými farbami hýriaci jas v ťažkej retro atmosfére ma okamžite vrátil v čase do 90. rokov 20. storočia k hororovým antológiám, seriálom a programom, ktorými nás sprevádzal nejaký teatrálny rozprávač, čo súkal z rukáva svoje múdosti a iné frázy, akože mimochodom komentoval príbehy, trochu nešikovne kládol otázky a dával nám chrobáka do hlavy. Aj tu je pán Dark, pohrebný rečník a prvoplánový funebrák. Tie jeho poviedky boli strašné. Prevládal v nich čierny humor a žánrovo sa približovali ku groteske. A príbeh o prezervatívoch? To bola čistá agitka, ktorú by mohli premietať ako odstrašujúci príklad v rámci výchovy k partnerstvu, manželstvu a rodičovstvu. Treba sa správať zodpovedne. Nepokazme si to! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na pozadí budovy pohřebního ústavu se stahují temné mraky, blýská se a začíná pršet. Atmosféra akorát tak pro odvyprávění několika bizarních příběhů o těch, co zesnuli nehezky....brutálně...zkrátka chcípli. Ve skříňce za zrcadlem na toaletách se cosi skrývá, kondom rozhodně není přežitek, aby to, co šlo dovnitř, nešlo stejnou cestou ven, eutanazie nemusí být vždy nejlepší řešení, kord když se pro ni rozhodne pouze jeden z partnerů, a na chůvy je třeba dát si pozor, což věděl už W. Friedkin a mnozí další před ním. A pokud je průvodcem Clancy Brown, který bych mohl strašit i nenalíčený, pak je o zábavu postaráno! Hororové antologie mám velmi rád, protože vždy je naděje, že alespoň jedna povídka za to bude stát. Tady je sice nejlepší poslední, ano, zlatý hřeb, ale u porodu se člověk zasměje, až hrozí zástava srdce, a ve výtahu se vyděsí hlavně s vědomím, že ho používá dennodenně. No a chapadla Cthulhu nezklamou nikdy. Fanouškům žánru lze jen doporučit. Tož tak. ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Typ snímku, který má určitý základ, který se vyvíjí i když se odvádí divákova pozornost jinam, která rozvíjí daný základ. Vše velmi zručně natočené a kvalitně zpracované. První povídka ovšem svou digitálností a jednoduchostí spíše odpudí než zaujme, takže jsem byl ke snímku z počátku skeptický, ale povídky začaly gradovat a byli neustále lepší. Každá poukazovala na jiný typ strachu, takže celý příběh působil na diváka snad téměř všemi různými hororovými prvky. Což beru jako ohromné pozitivum a určitě by neměl ani jeden hororový fanoušek nevynechat tuhle zajímavou (digi) jednohubku. 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající hororová antologie, která patří k tomu nejlepšímu, co jsem měl možnost letos vidět. Jednotlivé příběhy jsou zasazeny do 50,60,70 a 80 let a oldschool atmosféra je naprosto bezkonkurenční. Příběh se zaměřuje na creepy staršího chlápka vlastnící márnici, ke kterému se přihlásí sympatická blondýnka žádat o práci asistentky a mezitím si vykládají hororové příběhy mrtvých lidí. První nejkratší povídka se odehrává na toaletě, kde se skrývá pěkné monstrum evokující The Thing. Druhá povídka o mladém šovínistovi, který bude tvrdě potrestán za sex bez kondomu. Jeden z nejzvrhlejších a nejoriginalnějších nápadů posledních let. Třetí povídka je o muži, jehož žena je velmi nemocná, začíná být na obtíž a rád by se jí zbavil, ale né vše jde podle plánu.Černohumorné a drsné. Čtvrtá povídka je o psychopatickém sériovém vrahovi dětí, který napadne babysitterku a boj o život začíná. Ještě zde máme nějaké ucelení příběhu, které nabídne jeden nečekaný zvrat. Pro mne perfektní záležitost, kde ani jeden segment nepůsobí navíc, každá povídka je nadprůměrná, skvěle natočená, atmosféricky působivá a hlavně se zde nešetří s gore a praktickými efekty, což mě fascinovalo samozřejmě nejvíc. Úžasná věc, ke které se budu nejspíš často vracet. Příběh****, Akce*** Humor**, Násilí*****, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra*****, Napětí****. 9/10. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší, minimálně jedna z nejlepších horrorových antologií, jaké máme zatím dostupné skladem. Postavy jsou velmi zajímavé, obzvláště Mr. creepy vypravěč. Jednotlivé příběhy mají dosti znepokojivou atmosféru a skvělé nápady, včetně malých ponaučení, jako bonus. Celá antologie je zabalená do skvělého a za mě nečekaného plot twistu který vyvrcholí na konci jako taková třešnička na dortu. Trochu mi to připomíná Scary Stories to Tell in the Dark, kdyby se vydali cestou antologického retro stylu. Jednotlivé příběhy trochu postrádaly napětí a příběh, ale od toho máme spoustu jiných hororů, pokud jste tu kvůli brutálním, znepokojivým a nechutným scénkám, tak bych rozhodně zklamání neočekával. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama