Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ty si asi myslíš, že sme neschopní starci.“ – „... Hm.“ Človeče, to je bohovský maglajz a mám vtieravý pocit, že ako jednotka, tak dvojka by si zaslúžila skôr 80%, pretože napriek všetkej tej „prehustenosti“ som nemal ani raz (no dobre, možno raz) pocit, že „toto už bolo troška príliš, Robert“. 80% by si však zaslúžila skôr dvojka, pretože síce kráča v zdanlivo nudnej charakteristike „všetkého z originálu minimálne dvakrát viac", ale práve takéto zatlačenie na pílu (od Harryhausena cez lietajúce prezidentské limuzíny až po Stevea Buscemiho, Dannyho Treja, baletné predstavenie alebo tancovanie s desiatimi tajnými agentmi) predsa len skromný originál potreboval. Budem sa ale držať pri zemi a dám len 60%, no s tým, že hoci sa hovorí o Rodriguezovej "detskej filmografii“, že stojí za..., minimálne o prvých dvoch SPY KIDS to neplatí. Má to nákazlivú radosť zo života. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Spy kids ma nikdy nesklamú. Je to skrátka ten typ bizarného béčka, pri ktorom radi vypnete mozog a aspoň nachvíľu nebudete riešit hovadiny, ktoré nedávaju zmysel a prosto si užijete skvelú atmosféru s kruhom ľudí, ktorí to s vami budú vstrebávať. Ak sa na to, ale budete pozerať sami a nemáte zmysel pre sebazáchovu, potom držím palce. Toto sa jednoducho nedá hodonotiť. Buď patríte k ľuďom, ktorí Rodriguezové hovadiny vynášajú do nebies, alebo ich nenávidíte... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Přerostlé hispánské dítě bylo svého času velmi nápadité a velmi energické. Za málo peněz nabídlo hodně muziky a jednoduše několikrát příjemně překvapilo. A jelikož je to chlap z početné rodiny, dalo se čekat, že změní a zjemní žánr a pustí se i do rodinných komedií. Jednička vydělala hodně peněz, ostatně i dvojka musela dělat producentům radost. Divákům už krapet méně. Sešup tam je, každopádně je furt cítit Rodriguezův svěží rukopis a zase to vesměs odmakal sám. A leccos zachraňují herci. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Zábavné pokračování příběhu dvou drzých špionských dětí. Jak už jsem psala, děti to milují. Vždyť to představuje všechno co děti mají rády. Byla bych ráda, kdyby se dospělí dokázali jednou vcítit do malých dětí, a pohlížet na dětské filmy jejich očima. Snad by poznali že tenhle film si skutečně nezaslouží tak nízké hodnocení. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Mám Rodrigueze velice rád, ale tento díl se naprosto minul účinkem. Nezajímavé a místy bych řekl doopravdy nudné, a to i přes to, že akce byla na každém kroku. Počítačově dodělávané scény velice ubohé. Jediné co mne bavilo byl Steve Buscemi a jeho zmutovaný ostrov. 3tí díl je o mnoho zajímavější a dokonalejší, takže bohužel. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)
  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama