Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

tom88 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola na hranici priemeru, ale pri dvojke už nebudem taký milostivý aj keď priznávam, že som sa nenudil. Pre menších je to asi maximálna bomba, ktorá nemá konkurenciu vo svojom žánre. Je to riadna blbosť a úlet, no nedá sa povedať, že to nemá švih a dynamiku. Vtipu je pomenej, akcie asi viacej, trápností je tu vyvážene, efekty sú trocha lacnejšie, ale zato je ich tu dosť. Herci sú strašní, nápady rôznorodé, vizuál pestrý a rozmanitý. Rodriguezova fantázia opäť zapracovala a deckám iste urobil poriadnu radosť. Ale čo, hlavne, že film zarobil. 45% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

V dobe vydania som Spy Kids miloval, teraz už príliš nie - vlastne vôbec nie. Odhadom času musí snáď každý vidieť tú prespríliš veľkú snahu o navodenie vyslovene (!) detskej zábavy, ktorá snáď nemá šancu pobaviť aj staršieho diváka - do hranice dvanásť rokov, nie nad. Ale hej, k ospalému ránu neuškodí. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Nesmysl, ale malejm dětem bych Spy Kids vřele doporučil. Dokud není člověk schopnej přemejšlet nad dějem, tak to musí být úžasnej zážitek. Postavy jsou plochý jak hruď asijské sportovkyně, ale ta přehršel nápadů je dechberoucí. BTW Machete se dočká vlastního filmu. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Zábavné pokračování příběhu dvou drzých špionských dětí. Jak už jsem psala, děti to milují. Vždyť to představuje všechno co děti mají rády. Byla bych ráda, kdyby se dospělí dokázali jednou vcítit do malých dětí, a pohlížet na dětské filmy jejich očima. Snad by poznali že tenhle film si skutečně nezaslouží tak nízké hodnocení. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Jojo, snobům se to nelíbí. Je to na ně příliš málo intelektuální. Myslím že i přes mírnou trapnost, jsou tihle Rodriguezovi špiónci vynikající, mezi dětmi téměř kultovní záležitost. Spy Kids je film plný známých herců v netradičních, ale vynikajících rolích, má to chytlavý příběh, dobrou hudbu, vtipné hlášky a pár výborných komických scén. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)
  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)

Reklama

Reklama