Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 1
USA, (2020–2024), 24 h 19 min (Minutáž: 52–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (208)

tterez 

všechny recenze uživatele

Jeden propršený, proválený den a je hotovo. Když se povznesete nad multikulturní obsazení v Anglii 19. století (udělejte to!), bude vás to určitě bavit. Aby bylo jasno, proti barvě pleti nic nemám. Jen je to v kulturním a historickém kontextu lehce směšné a pro mladší generace jistě i matoucí. Jinak je to seriál plný jemných intrik a lady vypravěčka to tam fakt skvěle bombí. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekvapily me ty desitky milionu divaku a treti nejsledovanejsi serial na Netflixu u nas,tak jsem si pustil prvni dil. Je to trochu lepsi telenovela s pekne nadrzenymi hrdiny. Povrchnejsi a do sirky nafoukla Pycha a predsudek, v niz vyborne zahrala ta britska vychrtlina s predkusem. Nerikam ze tato hlavni hrdinka neni uhranciva kocka. Je videt ze ve streamovacich spolecnistech maji dobre specialisty, kteri zjistuji co chteji lidi opravdu videt.Nejzabavnejsi pro divaky budou hindsti, cernossti a indicti slechtici.Scenaristka vymyslela, ze si kral vzal cernosku a to umoznilo mensinam ziskavat tituly hrabat. ()

Reklama

zelvicka. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem rasista, ale...  Vážně jediný velký problém mám s tím, že se to má odehrávat v 18. století Anglii a že to zkrátka vypadá neuvěřitelně nepatřičně. Zvláště když někteří komparzisté se ani nenamáhali na svou scénu shodit dredy (nebo naopak byli jimi vylepšeni). Jinak je to svižné, zábavné, i přes to, že žánru romantiky příliš neholduji (romantika je totiž knedlík k obědu a pivo k večeři, když si ho nemusím odzátkovávat sám) mě celý seriál bavil. Průpovídky a komentáře jsem měl (a podle ženy fakt hodně!), tak řekněme 3,5*. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se toho málem štítila, abych náhodou nezahlédla ani minutku, která by mě mohla intelektuálně kompromitovat, až jsem si to jednou pustila - a už po prvním díle jsem se skutečně cítila jako porcelánová cukřenka. A díky dabingu jsem si to asi za měsíc pustila k žehleni zase - a hle už mě chytili, už jsem chtěla vědět, jak to bude dál. Takže jako romantická slaďárnička to fungovalo velice zdařile. A ty šaty! Tak nádherné šaty a v tolika provedeních jsem neviděla absolutně nikde jinde. Žánr červené  knihovny to naplnilo až po okraj. S historií to však nemělo společného zhola nic, tak bylo jistě zbytečné uvádět, ze se to odehrávalo v Londýně v 19. století. A to, že polovina anglicķého dvora byli vznešení černoušci, bylo tak za hranou, až to bylo ftipné; jinak na to asi pohlížet nelze. A ještě si tedy neodpustím varování, že chlápci by si to měli pouštět jedine na vlastní nebezpečí. ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal docela dobře, ale seriál je hodně jednoduchá young adult romantika, kterou jsem ponechal ženě a stačilo mi z dalších dílů vidět posledních pět minut, abych pochopil, co se zase úchvatného událo, když zrovna ti dva krásní mladí lidé nesouložili. No dobře, možná jsem se díval na víc než posledních pět minut, ale pohrdal jsem tím! Není to seriál pro skutečné muže! ;-) Je to růžová knihovna v prostředí londýnské šlechty začátku 19. století. No, i když - černošská anglická královna a část šlechty je úžasný krok ke korektnosti, jen tak dál, postupně je asi třeba skutečnou historii v očích nové generace přepsat od základu. ()

Galerie (432)

Zajímavosti (54)

  • Colinovo (Luke Newton) žárlení začne ještě před jejich prvním polibkem na Měsíčním bále, kdy se Penelope (Nicola Coughlan) baví s lordem Remingtonem (Zak Ford-Williams) – jak naznačuje i instrumentální verze skladby „Jealous“ od Nicka Jonase. Nejde zatím o žárlení romantické, ale přátelské. Colin a Pen spolu vždy na bálech probírali dění a vtipkovali spolu. Nyní však poprvé viděl tuto situaci s Pen a jiným mužem a začíná mu docházet, že jakmile se vdá, jejich přátelství už takové nebude. Jedná se o paralelu scény zejména z první série, kdy probírají legitimnost hostitelčina syna, i několika dalších momentů ze druhé série. (klara.leb)
  • Při souloži v posteli hraje píseň „The End“ od JPOLND. (Yorkcz)

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama