foto

Nick Jonas

  • nar. 16.9.1992 (25 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nick Jonas, jeden ze čtyř synů Kevina Sr. a Denis Jonas, se narodil 16. 9. 1992 v Dallasu. Nick už od útlého věku vystupoval na Brodwayi. Umí na kytaru, klavír a bubny, zpívá, ale tanec nenávidí. Spolu se svými staršími bratry Kevinem Jr. a Josephem (Joe) založili kapelu "Jonas Brothers", která je čím dál tím víc populárnější. Vydali už tři alba, ale v České republice ještě žádný koncert neměli.

Jonas Brothers se také říká "Disney" kapela, protože je můžeme vidět často na programu Jetix, kde beží pořad JONAS BROTHERS: LIVING THE DREAMm. Jonas Brothers se objevili také v jednom z dílů Hannah Montany. A v roce 2008 natočil ještě se svými bratry film CAMP ROCK, ve kterém hrál jednu z hl. rolí Joe Jonas a on s nejstarším bratrem Kevinem hráli další členy kapely Connect 3.

tomascity

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chaos Walking
2017 Jumanji: Vítejte v džungli!
2016 Walter the Farting Dog
Zasvěcení
2015 Careful What You Wish For
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)
2009 Disney Break Show (TV film)
2008 Camp Rock (TV film)
2007 Johnny Kapahala: Zpátky na prkně (TV film)

TV seriály

2017 Kingdom (TV seriál)
Lie Down in the Light (S03E10)
Cactus (S03E09)
Old Pueblo (S03E08)
další epizody (10)
2016 Kingdom (TV seriál)
No Sharp Objects (S02E20)
Late to Leave (S02E19)
Cut Man (S02E18)
další epizody (10)
2015 Scream Queens (TV seriál) - herec, a.z.
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12) - a.z.
Ghost Stories (S01E09)
další epizody (6)
Kingdom (TV seriál)
Traveling Alone (S02E10)
Living Down (S02E09)
Smoker (S02E08)
další epizody (10)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Druhá šance (S05E12)
2014 Kingdom (TV seriál)
King Beast (S01E10)
Cut Day (S01E09)
The Gentle Slope (S01E08)
další epizody (10)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodina na prvním místě (S04E22)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nechtěný parťák (S04E08)
2012 Married to Jonas (TV seriál)
Smash (TV seriál)
2010 Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
Submissions Only (TV seriál)
2009 JONAS (TV seriál)

Dokumentární

2017 Demi Lovato: Simply Complicated
2015 Taylor Swift: The 1989 World Tour Live (koncert)
2013 Les Misérables: The History of The World's Greatest Story
2009 Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)
Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
2008 Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů

TV pořady

2018 Grammy Awards 2018 (TV pořad)
MTV Movie & TV Awards 2018 (TV pořad)
2017 2017 American Music Awards (TV pořad)
Grammy Awards 2017 (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2016 2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
Rock The Troops (TV pořad)
2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show (TV pořad)
GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
V divočině s Bearem Gryllsem (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
2011 Friends for Change Games (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 Grammy Awards 2010 (TV pořad)
Le petit journal (TV pořad)
2009 Grammy Awards 2009 (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 2008 American Music Awards (TV pořad)
Jonas Brothers: Living the Dream (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2008 (TV pořad)
2007 The Teen Choice Awards 2007 (TV pořad)
2006 Hormiguero, El (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Nick Jonas - Home (hudební videoklip)
Nick Jonas feat. Anne-Marie, Mike Posner - Remember I Told You (hudební videoklip)
2016 Nick Jonas - Chainsaw (hudební videoklip)
Nick Jonas - Champagne Problems (hudební videoklip)
Nick Jonas - Under You (hudební videoklip)
Nick Jonas - Voodoo (hudební videoklip)
Nick Jonas feat. Tove Lo - Close (hudební videoklip)
Nick Jonas feat. Ty Dolla $ign - Bacon (hudební videoklip)
2015 Nick Jonas - Area Code (hudební videoklip)
Nick Jonas - Levels (hudební videoklip)
Sage The Gemini feat. Nick Jonas - Good Thing (hudební videoklip)
2014 Nick Jonas - Chains (hudební videoklip)
Nick Jonas - Jealous (hudební videoklip)
2013 Jonas Brothers - Burnin' Up (hudební videoklip)
Jonas Brothers - First Time (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Hold On (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Lovebug (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Paranoid (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Pom Poms (hudební videoklip)
Jonas Brothers - S.O.S. (hudební videoklip)
Jonas Brothers - When You Look Me In The Eyes (hudební videoklip)
2012 Jonas Brothers - Year 3000 (hudební videoklip)
2010 Cast of Camp Rock 2 - It's On ft. Jonas Brothers, Demi Lovato (hudební videoklip)
Jonas Brothers - L.A. Baby (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Play My Music (hudební videoklip)
Nick Jonas - Who I Am (hudební videoklip)
2009 Disney's Friends For Change - Send It On (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Fly With Me (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Keep It Real (hudební videoklip)
2007 Jonas Brothers - That's The Way We Roll (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace