Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily a Jamie navštíví Foresta ve snaze najít odpovědi, a Katie představí Lily pravou povahu systému Devs. (HBO Europe)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá celá stojí na dialógoch. Občas kratších, občas dlhších. A tie sú tak dobre napísané, že ide možno o najlepšiu časť celého seriálu. Informácie smerom k záveru dávajú tušiť, že finále by nám mohlo vytrieť oči a otvoriť ústa najväčším možným spôsobom, len aby to tak skutočne bolo, preto iba tie štyri hviezdy. Inak Devs "tak trochu" začína pripomínať seriál Flashforward, len namiesto celého sveta a časového úseku pol roka tu máme iba zopár postáv a jeden deň... Ale opakujem, rozhodne sa vo finále, o čo v skutočnosti ide. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nezažil, že by mi něco tak rychle uteklo a to se tam vlastně celou dobu bavili 4 lidi. Díl který stojí jen na dialozích, jenže ty dialogy jsou vážně skvěle napsané. A nemůžu se dočkat finále série. Alex Garland je nadaný tvůrce a v Devs to dokazuje plnou parádou. ()

Reklama

scroochy 

všechny recenze uživatele

Díl dost o ničem. Pokud člověk dával u předchozích epizod pozor, tak se nic nového nedozvěděl. Přišlo mi to jako takové shrnutí dosavadního děje pro pomalejší diváky. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I tato epizoda potvrzuje, že je Garland skvělý scénárista i režisér. Přestože je v ní minimum akce a celá stojí na dialozích, tak se u ní budou nudit jen ti, kterým jede mozek v úsporném režimu. Garland si připravuje cestičku pro finále, které může všechno to dobré šmahem zdevalvovat. Ale pokud se mu podaří přijít s opravdu dobrou pointou...nemusí být originální, stačí když bude "sedět"... vyhoupne se Devs mezi desítku seriálů, které považuju za best of v žánru sci-fi. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama