Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (8)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten námět a zpracování je tak dobré, že si tvůrci mohou dovolit i epizodu, která na první pohled vypadá, že nás posouvá k finále velmi pomalu, jenže ono se v ní stalo poměrně hodně věcí a i díky této epizodě se smrskla ta pointa do prosté otázky...jsou všechny naše kroky předučené? Pravděpodobně se dozvíme, že ne. A mnoho lidí bude závěrečnou epizodou zklamaných...jenže on je to i v případě tohoto seriálu, opravdu elegantní kruh a pokud se občas rádi zastavíte a trochu si popřemýšlíte...jeho dokonalost oceníte. ()

Reklama

ink flo 

všechny recenze uživatele

Mě tam emocionálně rozložílo to, jak se tam najednou objeví tzv. "finální test skokem" z Castanedových knih doprovázenej monologem ze Shakespeara.... ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy měli v tvářích jen jednu emoci jako Arnold a působily ploše a uměle, což bylo až hezky stylově oslnivě. Prostředí zaměstnavatele vykládané zlatem je krásné a zároveň děsivé. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No ťažko samostatne hodnotiť. Pokiaľ minulá epizóa zhŕňala v dlhých dialógoch všetko, čo sme sa dozvedeli a zároveň lákala na nasledujúce udalosti obsahujúce dôležitý deadline, tak sedmička je len akýmsi nutným premostením k finále. To znamená, že je až extrémne pomalá, s jednou akčnejšou vsuvkou, ktorá ale zásadným spôsobom zasahuje do fabule. V skratke by som mohol napísať, že sa dej dal vcucnúť do švrťhodinky a finále by tak bolo o 15 minút dlhšie ako bolo pôvodne v pláne. Samozrejme hypnotická atmosféra opäť funguje, počúvame zaujímavé monológy a dialógy plné osudových myšlienok, ale určitá pachuť zo zbytočného naťahovania zo sledovania epizódy ostáva. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama